Häng eller inte häng?

Det började på Facebook idag. En status om häng på byxorna. Om att det var en trend som kom ifrån amerikanska fängelser och visade att en man var tillgänglig för andra män. sen var diskussionen igång.
Jag lämnade några kommentarer, men gav upp sedan. Vad spelar det för roll? Det kvittar hur många tjejer som säger att de tycker det är snyggt med häng och själva har det.
Det hänget som folk i allmänhet stör sig på är inte det som normalt kallas lite baggy med häng, utan det riktiga slappehänget där man kan diskutera närvaron utav byxbak. Och dessa haremsbyxor sen... *ryser* Så oerhört fult det är! Sen kanske det är jättemysigt att ha såna på sig, om man gillar saker som dinglar mellan knäna på en förstås...

Det här är en hyfsat vanlig syn vart man än går. Helst med tunga nyckelband och kedjor som skramlar. Men vad händer när det blir lite väl tungt och byxorna har hasat ner lite för långt?

Jo, man tappar byxorna... Hoppsan, vad pinsamt...

Man kan fundera lite på hur folk igentligen är skapta. Med byxorna hängande ser ryggen oerhört lång ut och benen krymper. Attraktivt? Med normal kropp och dvärgväxta ben? Tja, kanske, om man är en tax.

Det sägs ju att alla snygga tjejer har en ful kompis. Det kanske stämmer på killar med, att killar med blygsamma genitalier slår sig ihop med en annan kille för att på så sätt kompensera storleken. Vad vet jag? Jag umgås generellt inte med folk som har den klädstilen. Det har bara råkat bli så.

Var man än vänder sig ser man dessa byxbakar. Är det verkligen bekvämt att ha byxorna nere vid knäna? Borde inte det begränsa ens rörelsefrihet och göra det lite lustigt att gå? Dessutom ser det ut som om folk har skitit ner sig ibland. De går stelbent och nästan vaggande utan att böja på knäna. Om de gör det kanske byxorna trillar ner...

Det här modet håller nog på att gå lite för långt nu... Även djuren apar tydligen efter utifrån bästa förmåga.

Hästen känns lite vulgär genom att fläka ut rumpan till den dimensionen, och hunden känns lite.. ja, jag vet inte... åttital eller tidigt nittital kanske? Om det är en tik. Är det en hanhund slår jag vad om att den rände runt på Pridefestivalen...
Men det spelar ingen roll. Det är inte snyggt, inte sexigt eller spännande heller. En rumpa är en rumpa, och än så länge tycker jag det är privata delar av kroppen. Jag tycker inte det är så kul att behöva stå ut med alla dessa rumpor på stan, bussen, tåget, affären eller var man befinner sig.

Och ja, man går där och tittar och hoppas att brallorna ska trilla ner rejält så grabben drar upp dom och spänner bältet några hål...

*over and out*

Kommentarer
Postat av: Jocke

Häng på byxorna kommer från fängelse p.g.a att de inte fick ha bälten, för de kunde hängs sig själva med det.



Så du har skrivit helt fel. Och har säkert lurat massor med dina besökaren.

2011-11-24 @ 20:28:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0