Ny frisyr

 
 
Ibland behöver man förändra sig.. Idag var en bra dag för att göra det.
 
*over and out*

:-((

Är så jäkla ledsen nu att hälften hade räckt mer än väl. Fy fan vilken dag. Vilken vecka... Nä, det har inte varit bra. Inte det minsta. Hur man än gör blir det fel. Livet är en jävla hora.

Black heart scarring darker still, but there's no sun shining through...

Kort uppdatering

Som vanligt så går det perioder då bloggandet sätts på minimum. Har ingen direkt motivation att blogga nu heller, men känner att det snart växer spindelnät här inne.
Hänt sedan sist?
Tja... Haft praktikplats på ett dagis, men det funkade inte riktigt, så nu letar vi ny praktikplats, och lär väl hitta en bättre passande vilken dag som helst.
Har börjat julstäda och stöka, inte direkt mycket, men tar man lite då och lite då så slipper man nog all stress precis innan jul.
Håller på med tillverkandet av personliga julklappar till hundarna, och sen får vi se vad mer man hinner göra innan det är för sent.
Har planer på att beställa tid hos frisören imorrn, för detta är den tristaste och mörkaste tiden på hela året, så man kan behöva piggas upp lite. Tack och lov att ljuset snart kommer tillbaka bit för bit, för det är deprimerande när det blir mörkt så tidigt på dagen. Och då bor jag ju till och med i södra delen av landet. Undrar hur man hade känt om man bodde i norra delen med mörkt hela tiden. Hade nog tynat bort totalt, gått i ide och kommit fram likt en lämmel på sommaren istället. Tänk om man kunde gå i ide och vakna upp när det våras, ljuset och värmen är tillbaka och det börjar spira och gro.
 Eftersom det ändå inte blir någon direkt snö att tala om här på vintern. Mycket tråkigt, mörkt och deprimerande.
 
Om man ska skriva om något positivt så är det fler och fler som hör talas om och även ansluter till hundgruppen vi startade, och det är jättekul. Nya kontakter, vänner och hundar, och det är aldrig fel med lite promenadsällskap ibland. Så det är riktigt roligt.
 
Hade utveckligssamtal med sonen och hans lärare härom veckan också, och det var mestadels positiva besked, att han tagit sig och jobbar mycket bättre nu. Det var också roligt.
 
Har pratat med min läkare om sömnpillren, och vi har enats om att de inte är nödvändiga längre eftersom de ändå har en försumbar verkansgrad på mig. Alltså är det bättre att låta bli än att ta massa skit som knappt gör till eller från. Vi får testa andra tekniker för att få rätt på sömnproblemen istället. Det fanns några andra alternativ som återstår att pröva. En sak som funkar lite bättre är ju att sova tillsammans med någon, men det händer inte varje dag direkt, och lite svårt att få det utskrivet på recept, även om det hade varit praktiskt. Haha.
 
 
Funderar på ifall jag ska lägga mig och titta på film eller släcka och lägga ner huvudet på kudden och låtsas sova lite grann. Finns pros and cons med båda förslagen... Men det blir nog film en stund, kan inte riktigt koppla av ännu.
 
*over and out*

RSS 2.0