Torsdag

Spännande dag idag. Sonen kommer hem från skolan och är ännu mer förkyld än han var innan. Tur det bara är en dag kvar denna veckan, så det får han allt se till att klara. Lite hostmedusin innan läggdax dessutom, så får vi se vad det blir av det imorgon.
 
Så blev det en promenad i skogen idag igen med Steffi och tillhörande husse. Så jäkla skön promenad! Alla tre hundarna fick springa lösa nästan hela promenaden, på över en timme. Inte ens Disel sprang bort, inget bråk och det var så kul att se både Disel och Steffi lösa och lyckliga. De behöver socialisera sig med andra hundar båda två, och får inte gå lösa hur som helst heller. Spike hade jag inte ens med nåt koppel till, räknade kallt med att han skulle hålla sig i skinnet, vilket han också gjorde. Min underbara lilla schnauzer!
 
 
 
Sen blev det iväg till MC-träff och titta på massa massa motorcyklar. En del jättefina, en del överbyggda, en del mindre fina. Och en del man knappt ens skulle vilja ha kört ens om man fick betalt för det. Mest var det Harley Davidsson, men en eller två Ducati såg jag faktiskt, sen var resten i stort sett Kawasaki, Suzuki, Honda och BMW.
 
 
Fick inte fångat på bild hur många motorsyklar det var, men det var mycket mer än vad som syns på bilderna. Väldigt mycket mer... Och det var riktigt trevligt att gå och titta.
 
Och så fick jag besked om att fredagens planer inte blir av, så det blir till att hitta på något annat istället. Soffmys antagligen, om Linus är dålig. Vi får se vad som händer helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0