Can you keep a secret?

Tydligen kan man bara umgås med vissa om det sker i största hemlighet, så att inte andra personer blir galna och ännu mer paranoida än vad de redan är. Så okej, då är det lika bra det får vara en hemlighet för att slippa skitsnack. Det folk inte vet har de heller inte ont av. Lite tråkigt att det ska behöva vara så, men det lugnar väl ner sig med tiden kanske, och folk slutar vara hysteriskt jobbiga och gapa och ha sig. Hade iaf en trevlig stund idag, trots allt. Och så får vi se om det blir fler tillfällen senare i veckan. Beror ju lite på vad som står på schemat, men det borde väl knappast vara omöjligt att fixa.
 
Lite barnsligt att smyga kan man tycka, men vad gör man inte för husfriden? Kontrollerande, paranoida och svartsjuka personer är enbart pissjobbiga att ha omkring sig, så att så länge man slipper det är jag glad. En del personer tröttnar aldrig på att förstöra för andra.
 
Nåja, det de inte vet behöver de inte go bananas över heller. Och vi andra får lite lugn och ro en stund. Så tack för idag, min vän. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0