Fredag. Och miss i nassen!

*Jädra katt till att skita när man har bäddat ner sig i sängen. Usch! Luktar illa.
*Jädra jycke till att äta konstiga grejer och sen spy upp det på sovrumsgolvet.
*Förbannade jädra snö som måste komma ner från skyn precis hela tiden.
 
*Toppen med sällskap på jobbet.
*Toppen med antalet producerade antikroppar i förhållande till antalet förkylningsbaciller.
*Toppen att Linus börjar bli bättre.
*Toppen med långa telefonsamtal med folk man tycker om att prata med.
 
Nämen titta! Fördelarna överväger nackdelarna med den här dagen. Så trevligt. Betyder det att dagen har varit bra?
Vi har dessutom tittat på Atlantis 2 ikväll och käkat massa massa påskgodis. Och pratat lite mera i telefon. Och så är det påskmat hos päronen imorrn.
 
Just det, beställa simkort var det ja. Lika bra att gå ut på halebops hemsida så fort jag är färdigskriven här. Så ska lillungen äntligen få ett telefonnummer som inte försäljare och annat löst patrask ringer till. Berörda personer kommer att få hans nummer med tiden, och han kommer inte alltid ha pengar på telefonen att kunna ringa för, men han kan bli nådd iaf. Så det så. Och så är det kanske läge att börja komma ihåg mitt eget nya nummer. Blir hjärnsläpp så fort jag ska lämna ut det. Fast jag hade ju det gamla i väldigt många år, så det tar lite tid innan det nya sätter sig.
 
 
Här ovan ser vi två av mina fem trötta grabbar, och i skrivande stund befinner sig bara dessa två här i sängen. Disel är som gladast när han får kura ihop sig tätt intill någon, helst ska det vara kroppskontakt också. Och kudde. Och täcke. En toppenhund, trots sina dumma idéer och matvanor, och vi är väldigt glada för att han är här. Jo, Spike är ju garanterat förbannad, och hade han fått bestämma hade terrierbacillen förpassats långt härifrån, men oavsett hur illa Spike tycker om Disel, så är han inte sen att utnyttja fördelarna med att ha en stor och stark och inte lika snabbtänkt kompis.
Och den lilla älskade sonen... Så underbart fin och söt där han ligger och sover... Mammahjärtat sväller. Och mammaöronen drar en lättnadens suck, för så länge parveln sover pratar han inte om datorspel, militärer, vapen och ännu mer vapen. Blivande vapengalning det här.
 
Och till sist kan jag inte låta bli att skriva Dagens Lärdom: Ibland är det faktiskt riktigt bra med massa snö på vägbanorna... Även om vi helst vill ha vår nu.  But really, snow can actually come in pretty handy sometimes....
 
Nä, sov gott, gott folk. Är väl inte lönt att skriva folk och fä, tomatar och troll, för häxorna har väl farit till Blåkulla nu, och vi kan hoppas de får körförbud på kvasten och blir kvar där ett år eller tre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0