Fredag

Sol. Mera sol. Ännu mera sol. Och lite regn.
Roadtrip på landet.
Åkt lite lastbil.
Druckit kaffe med en trevlig snubbe.
Och pussats lite. Inte med ovanstående snubbe.
Blivit utelåst och tackar grannen för att han öppnade porten för mig. Inte lätt när man inte har nycklar på sig.
 
 
Och så undrar jag hur fan folk parkerar... Vissa tror dom kan göra som dom vill bara för att dom inte kör volvo. Lite kritor känns nästan som ett måste att ha i handväskan.

Vad säger man?

Skrev nåt nån gång om att hade man inte råd med Converse fick man nöja sig med Peperoni eller fem par foppatofflor.
 
 
Och ja, dom är rosa.... :P Matchar den rosa skinnjackan dessutom. För det är ju hemskt viktigt här i livet att allt matchar...

favorit i repris

Bra jobbat, Disel! *suck*
 
 
 
Och förresten, det blev ingen komedi igår kväll. Det blev Taken 2, och den var mycket bättre än ettan. Och så körde jag ett rejält träningspass med Disel. Han gick lös bredvid mig, vi fick både hundmöte och kattmöte, och inte en enda incident. Men så fort man bara ska koppla och rusa ner till affären straxt innan stängning, ja, självklart drar han mot en hund och kopplet smäller rakt av. Andra kopplet nu på bara ett par veckor som han drar sönder, och kvarvarande koppel här hemma går han inte att hålla i, om han börjar dra. Antingen gör det för ont i nävarna eller klarar de inte belastningen. Får bli myyycket hundgodis med på promenaderna imorrn och en vända förbi nånstans att köpa nytt, stabilare koppel som håller för en pansarterrier. Och han ska få gå med halskedja istället hädanefter, så inte halsbandet går rakt av bara en fågel flyger förbi.

time out

Nu tar jag ledigt från omvärlden tills imorrn bitti. Telefonen sätter jag på ljudlös och plockar fram imorrn. Jag antar att ingen har något så viktigt att säga att det inte kan vänta tills imorrn. Nu ska jag bara ta det lugnt, varva ner och dela en alkoholfri bag in box cider med en kompis, samtidigt som vi snackar skit och slöglor på nån komedi. Och när alla ungar är laggda och det är sovdags hoppas jag att jag sover som en baby.
 
Så, Gott folk, är det nåt, återkom imorgon. Här ska laddas batterier och slappnas av. Tänker inte svara på varken samtal eller sms. Jag behöver en time out från slagfältet.

Beröm

Det är faktiskt lite kul när en bilist stannar, parkerar, kliver ur och vandrar ifatt en, bara för att säga att det var en fin hund man hade, och att den går så fint och snällt. Talade om för den vänlige farbrorn att det var en amstaff på 6 år, när han frågade hur gammal hunden var. Jasså, det är en amstaff? Men den verkar ju jättesnäll och go. Han fick nog en liten tankeställare där, och förhoppningsvis en positiv bild av rasen, och det skadar ju aldrig.
 
 

expresspaket

Så snygg... Och den satt som ett ålaskinn!

...


Loads of fun

Är det cruising så är det. En jänkare är bra, men två är bättre. Tur den ena får plats i den andra.
Och kvällen är inte ens slut än... Ja, jag sa ju att jag skulle ha en bra lördag! :-)

Oh yes!

Äntligen! Underbart! Vilken känsla! Det här kan jag leva på ett tag. Så jäkla härligt! YES!!!
 
Ha en bra lördag peeps, för det ska jag ha. 

Fredagsmums


Okej?

Vad är nu på gång? Varför har besöksantalet exploderat just idag? Vad har hänt som gör min blogg så intressant just idag?
 
Har jag missat nåt?????
Eller är det folk som tycker att något hänt som jag borde bli skogstokig över? Har ingen jäkla aning om vad det skulle vara, men det är lugnt. Det lär knappast vara något viktigt...

Torsdag

Hoppas alla haft en underbar dag i solskenet, och luktat på syrenerna... Doftar de inte helt underbart?
 
Är helt lyrisk över Disel. Han gick lös bredvid mig från affären och hem och var toppenduktig. Väldigt roligt att se hans framsteg och det nyfikna ansiktet titta på mig och undra vad vi ska göra för något roligt. Det är nästan så att det ser ut som om han pratar tillbaka med mig. Men han är ju bara en hund, så nej, han pratar inte med mig, men han uppmärksammar mig och söker kontakt. Jättekul! Sånt blir man glad av. :-)

Nu är det klippt...

...och det tyckte inte jycken om. Tur vi var två vuxna om det hela.

Och dessutom är det dags att sätta oss och mumsa lite kladdkakemuffins i celebert sällskap. Me like... Gott gott. De borde ha svalnat av nu. Var ju tvungen att göra något gott när jag fick så fint besök. Och ja, jag ska erkänna att det var ju lite för att tacka för hjälpen med jycken också. Haha.

Jodå...

Dagen blev faktiskt lite bättre, trots lite tråkigheter och sjuka hundar.
Var iväg och var lite social hos ett par vänner, och som alltid blev det intressanta diskussioner, om både folk och fä och tingestar. Dessutom fick jag två rejäla pussar av en mycket säregen herre som verkligen inte pussar vem som helst. Men å andra sidan har vi kommit bra överens ända sedan vi träffades för en sisådär sju år sedan. Blir kul att se om han ger mig fler pussar nästa gång jag hälsar på dom. 
 
Godnatt kära läsare, folk, fä och patrask. Ny dag imorrn, och den blir säkert toppen.

Bläääää

Ja, vad säger man? Blandade känslor och en del irritation. Till detta krävs en rejäl funderare. Attans mög!
 
Hoppas resten av dagen levererar i alla fall.

myyysigt

Så skönt ute...
 

Hundskryt

Är toppennöjd med jyckarna idag. Trots närvarande löptik i gänget skötte de sig mycket bra. Var så skönt att gå med en hundpå var sida och med slaka koppel. Nio hundar var med idag och det märktes knappt. 
 
Blev som vanligt massa prat och skratt om det mesta, och även lite allvarligare prat vissa emellan. 
 
Tittade på Prince of Persia idag, och blev nog minsann lite kär i huvudrollsinnehavaren. Vilket leende, och vilka ögon! Yummy! Haha. 
 
Nu är det läxläsning med Linus och sen ska han i säng, och efter det blir det lite kvällspyssel och kanske en film. Beror på hur trötta alla mina jag är. Och imorgon är det utvecklingssamtal. Blä! 

flower power


Jag hörde...

...en gång ett talesätt; Har man en glad dag så regnar det. Och det regnade sannerligen idag. Njöt av den varma kvällen igår, groggade, käkade god middag och satt och kommenterade ESC i riktigt gott sällskap. Blev sent i säng och en hel del snack innan vi.  kunde sova.
Sen, antagligen tack vare groggen,.blev det lååång sovmorgon och morgonmys. Märkte aldrig att någon ville ha en bit av täcket förrän jag vaknade, med huvudet på ett litet hörn av kudden och lagom svettig.
 
Var inte fel att kliva upp ur sängen rakt ner till köket och det nybryggda kaffet. Blev god mat idag med, och faktiskt lite pingis. Har tappat skillsen märkte jag, men det var hysteriskt roligt. Tanken var sen att dra ut och geocashea, men det blev skogspromenad i den underbara bokskogen istället. Var länge sen jag var just där men det var trevligt idag med. Hundarna tyckte det var toppen att få busa av sig också.
Så det har varit en bra helg. Var jätteskönt att hitta på något och vara iväg lite. Och inte en skitstövel eller snorkråka så långt ögat nådde. Absolut suveränt!
Hur kan man inte älska bokskog? Sååå underbart och fridfullt. Måste göras snart igen.

ESC

Rätt låt vann. Helt klart rätt låt.

haha

GUL BIL!!!

Så det så, C! :-D

Å förresten, jäklar vilket underbart väder!!!

GHAAA!!!!

Lite lätta snusanden och andetag är helt okej och ganska trevligt att lyssna på medan man ska försöka sova lite. Men när det ligger en slagen hjälte och sågar timmer nåt ja jävlar, med huvudet djupt nersjunket i min favoritkudde, på min sida av sängen till och med, då är det inte riktigt lika hemtrevligt längre. Nääästan lite störande faktiskt. Men det är väl smällar man får ta antar jag.

Nocturnal Poetry

Kanske dags att summera dagen innan det blir jättesent. Behöver ju inte bli lika sent som igår kanske... Knappt nån sömn alls.
 
Det här vädret har ju varit helt underbart, och det är fortfarande jätteskönt ute. Blev inte av att hämta ut paket igår, så det gjordes idag istället, med förnämligt sällskap och massa traggande. Väldigt intressanta ämnen diskuterades, både privat och allmänt. Lite fika har det blivit och så har jag fått grejerna att fungera hyfsat dessutom.
 
Linus har gått och lagt sig, han var trött, vilket jag förstår, och eftersom han ska på fest imorrn så är det lika bra att han är utvilad efter veckan som varit.
För egen del är jag trött mest hela tiden, men det är klart att man blir det när man inte sover på nätterna. Verkar inte bli så mycket sömn denna natten heller, men skit samma. Finns ju annat att sysselsätta sig med, och det kan bli ganska bra det med.
 
Ciao!

Årsdagen

Japp, årsdagen av Disels inträde i våra liv. Tänk vad tiden går fort. Ett helt år har gått sedan dess, och mycket har hänt. Ett år låter så länge, men när det gäller vissa saker så känns det mycket kortare.
 
Året med Disel har varit bra. Vi har lärt oss mycket av varandra, och jag har utvecklats som hundmänniska. Han har också visat mig riktigt trofast vänskap och omsorg. Allt har inte varit glatt och lätt, det har varit några tillfällen då hundarna har varit extra billiga. Men det positiva övervinner det negativa. Det har gett mer än vad det kostat. Att gå från att vara matte till en hund som gör lite vad man vill och inte kräver nånting, till att vara matte till två stycken som helt plötsligt började kräva en massa saker av mig för att hålla sig harmoniska och inte slå ihjäl varandra, var en omställning. Ibland väldigt jobbigt. Det kan fortfarande vara jobbigt då de ska bråka, men för det mesta räcker det med att jag morrar på dom så fogar de sig och faller in i ordningen igen.
 
Terriern har bjudit på otaliga skratt, och väldigt mycket mys. Det var faktiskt kul att hitta en själsfrände i honom, då han är om möjligt ännu mer morgontrött än vad jag är. Och min familj har vant sig vid honom och tycker att han är helt okej, men lite jobbig ibland. Men det är bara att inse att ingen hund är den andra lik, och Spike är uppväxt med oss och våra regler, så det är självklart lite svårare för Disel att respektera tomtgränser, mitt och ditt och att inte välta halva huset när man leker.
 
Jag har väldigt svårt att tänka mig vardagen utan mina två jyckar nu, och är otroligt glad att jag har dom. Två riktigt goa grabbar faktiskt.

Snart helg igen

Tiden går fort. Redan torsdag. Och det är så grönt överallt... Man ser knappt grannhuset för alla träd nu, och det är gott och väl på tiden att utsikten förbättrades.
 
Lite helgplaner är redan bestämt. Det är ju Eurovision, och det kommer att tittas på i gott sällskap och med lite annan luft än hässleholmsluften. Ska bli skönt att komma hemifrån lite och slita på någon annans soffa istället för min egen. Fullt möjligt att det blir ett par cider och lite god mat dessutom.
 
Dessutom blir det säkert en toppendag imorgon. Jo precis, hela dagen är väl så gott som uppbokad och det hoppas jag blir väldigt trevligt. Ingen sovmorgon här inte. Precis vad jag behöver skulle jag tippa på.
 
Måste kolla upp vilken dag det var fest också. Linus ska iväg på fest hos en kompis, och är redan taggad som bara den. Ska höra med honom om han vill med sen eller om han vill till mormor och morfar. Är ju bara att släppa honom längs vägen så fall. Men jag skulle gissa på att han vill med. Det märker vi. Får han dessutom lov att koppla upp mobilen på wi fi så har han att sysselsätta sig med, och lär inte ha långtråkigt en sekund.
 
Känns som att alla helger är uppbokade nu för ett tag framöver. ESC, cruisingen, party, roadtrip, bröllop, flytt, flyttstädning... Tja, har man inte att göra så skaffar man sig, och så får man vara lite social också, istället för att gömma sig hemma, inomhus och vara rädd för att bli sedd.
 
Även om motivationen är mindre än en tår i Nilen så har faktiskt träningen hållts igång regelbundet också, och resultat har det till och med blivit. Lite grann iallafall. Känner att jag behöver en rejäl ryggmassage snart, för att fixa bort lite muskelknutar och allmän stelhet. Någon frivillig till att utföra detta slavarbete? Haha

Det var kvickt!

Det är bra med snabba leveranser. Fick sms av posten så det blir att hämta paket idag. Förhoppningsvis blir det lite mer hastighet och klös i grejerna nu. Även idiotiska idéer kan vara bra ibland, och detta är ett sånt tillfälle. Ska bara fundera ut hur grejerna funkar också, men det mesta står att finna på Internet, annars får det bli ett samtal till kunnigare expertis.
 
Hoppas nästa paket inte dröjer allt för länge heller. Men nån vecka till minst lär det ta. Tar ju oftast längre tid ifrån utlandet. Nåja. Löser sig.
 
Bra med lite goda nyheter efter förmiddagens tekniska problem. Men det löste sig det med. Blir en busy kväll skulle jag tro...

Sängläge snart

Sonen hade haft en helt okej dag, men han försökte att inte tycka att det var allt för roligt att åka iväg och titta på ESC. Han hade fått sitta bredvid sin favorittjej, så jag tror nog han hade en bra dag även om han inte ville erkänna det. Men sova var det. Om jag lyckas. Har fått en attans hicka, men iof så betyder det ju enligt gammalt skrock att nån tänker på mig. Trevligt så fall. Natti natti, världen. Sov gott och allt det där.

Onsdag

Då är sonen på ESC och har det gött... Hoppas dom har kul och att han inte är allt för trött och gnällig när dom kommer hem senare ikväll.
 
Har fixat lite betalningar också. Varför är det alltid så tråkigt att göra det? Men bra blev det, så jag får trösta mig med det.
 
Fick överraskningsbesök i eftermiddags också, med vaniljbullar, ganska oväntat men ack så trevligt. Så det blev lite småprat och fika. Eller småprat var det väl kanske inte... Snarare skitsnack på låg nivå med några rejäla asgarv. Kul med gemensamma bekanta man kan ha roligt åt. Och kul med folk som får för sig att bara titta förbi och säga hej, så där helt spontant. Var ute med hundarna precis då, och de drog mig flera meter när de fick syn på bilen. Sen drog de ännu mer när de fick syn på påsen med fikabröd. Som om det var till dom va? Skulle inte tro det.
 
Hade med jyckarna en vända till stan, och de fick springa lite lösa i hagen. Tydligen passade det inte att springa och busa när de väl fick tillfälle, utan gick mest och nosade var för sig i stilla mak. Biffen fick ett helt vanligt halsband på sig idag, inget stryp och ingen sele. Han skötte sig jättebra, men värmen tog väl udden av överskottsenergin så att han inte orkade dra mig runt halva stan. Tur det, för jag hade inte orkat bli runtdragen. Känns fortfarande i kroppen att jag var dålig, men det blir bättre och bättre. Nu har jag dessutom fått i mig lite kaffe, så det ordnar väl till sig.

Dax att shoppa?

Tror att min hund är ganska stark... Detta var en av helgens bravader iaf, och jaga lös hund på vift var inte något jag hade räknat med, även om det helt klart satte lite fräs på tillvaron. Givetvis händer ju alltid sånt när man inte har reservkoppel med sig.
 
 

True friendship


Godis är gott

Den här helgen har jag lärt mig att Disel tycker lika mycket om marabous choklad med salt lakritsbitar i, som jag gör. Jäkla tjuv till hund man har! Haha

Jisses!

Hur långt tid kan det möjligtvis ta att uppdatera lite program på datorn? Den här lilla dumburken tänker inte med någon större hastighet precis. Nästan så att man kan bli lite stressad på kuppen. Och så protesterar den mot att avinstallera lite program som inte behövs eller känns intressanta att ha kvar. Förhoppningsvis blir datorn lite lite snabbare när grejandet är klart, och funkar aningens bättre. Håll tummarna, för det innebär att jag kan ha min egen dator ifred, utan klåfingriga barn som pillar och har sig.
 
Annars idag har det varit ganska lugnt. Läkarbesök stod på schemat och jag har fått en ny läkare. Jättetrevlig var han. Kändes väldigt kompetent och på samma våglängd som jag själv. Slutade med att vi satt och diskuterade psykologi istället och jag fick till och med en kram när jag gick. Blev aningens förvirrad där faktiskt, för jag har aldrig i hela mitt liv varit med om att en läkare kramar om patienten när det är dags att gå. Nåja... Vi bestämde en ny tid för uppföljning, och om det var något, minsta lilla, innan dess, så var det bara att ringa. Jupp, det blir nog bra. Tror jag klarar mig ett tag.
 
Sen lekte Linus med Klara, och de var ute och sköt pilbåge, och diskuterade Ella, Linus tjej. Höll mig ur vägen och hade lurar med musik i öronen, för jag ville ge dom lite privacy. Antar att sonen inte skulle bli allt för glad på mig om jag tjuvlyssnade på dom. Och nästa helg är det visst fest hemma hos Klara dessutom. Gissa om Linus ska dit? Haha... Han håller på att bli så stor, min lille pluttis. Nä, om man skulle ta en kopp te och ett par mackor och titta lite på film kanske? Känns som att den här lilla datorn får stå och jobba på själv ett tag innan den blir klar. Men det känns ganska gött att sitta vid tangenterna igen. Gillar min nya, men den här är snäppet smidigare att skriva på. Bättre tangentbord och utformning av tangenterna helt enkelt.

Haha

 
"Mamma, jag måste bara visa dig en jättebra låt!"
Okej... Klart bättre än Sean Banan och annat småbarnstrams får jag erkänna. Eller hur?

Blä!

Gött väder idag, solen skiner och det är varmt. Men känner mig ändå lite off idag. Vissa dagar är sådana, och idag är väl en sån dag antar jag. Sådär lagom kul faktiskt, men det blir väl bättre. Annars får jag parkera mig ute med jyckarna och bara sola lite. Eller nåt.
 
"When your kids knock and you don't jump right out of bed, I know that I've got all your attention... That makes me smile..."
Yep, sagt i en tv-serie jag tittar på ibland. Made my day.
Nu blir det en kvällspromenix och sen blir det lite mätande av kroppsdelar så att jag kan bli färdig att beställa klänning. Hittat en heeeeelt underbar tygtrasa som jag bara ska ha! Måttbeställd och skräddarsydd, och tyvärr inte helt billig, men vad fan! Får väl mingla runt på finare cocktailparties för att kunna använda den mer än en gång i livet då. :-)

success!

Yup. In deed. Helt okej faktiskt. Bra gjort, Alexandra!
 
Snart dax att sova, men att knöla ner sig i sängen verkar bli ett trångt och svettigt företag känns det som...
 
 

måndag

Busy day kan man säga, men dagen har varit bra. Jyckarna skötte sig bra under promenaden, vädret var toppen och huvudvärken är kvar. När vi fikade efter promenaden lät jag jyckarna ligga framför mig tätt ihop och jag hade en fot på varje sida om dom. Sen låg de där jättesnällt tills de fick lov att flytta sig. :-)
De var väldigt söta, och det är svårt att tro att de slogs så blodet flöt när de träffades Första gången. Snart ett år sedan nu. Tiden går ganska fort ändå. Känns lika bra varje gång de kan vara tätt inpå varandra utan gruff, och när de ligger rygg mot rygg såhär, så är det en fröjd att se dom. Jag blir så stolt över dom. Och den enorma tillgivenheten de visar mig är fantastisk. Jag älskar mina hundar. Båda två. De ger så mycket av sig själva, utan att ställa några krav tillbaka, och de finns alltid vid min sida. De är alltid redo att visa tillgivenhet och de kommer självmant till mig för att mysa lite eller göra nåt kul. Eller bara för att puffa lite på mig och ligga nära. Som nu. Någon hårig fyrbening kom och ville dela kudde med mig. Han fick nöja sig med att dela täcke istället, så jag slipper ha nån som flåsar mig i örat, nyser på mig eller börjar slicka mig i ansiktet när jag minst anar det. I feel loved... <3

nynnar

Fick en låt i huvudet. You're so vain med smokie. Ett par extremt slående rader i refrängen faktiskt.

sängdax

Fullt i sängen, som vanligt. Har en kelsjuk schnauzer tryckt mot mig och den kära terriern har kört in huvudet under täcket och trängs med mina fötter. Knashund!
 
Han fick ett ryck tidigare och skulle ligga i mitt knä. Där fanns en dator, men det struntade jycken i och kravlade längre och längre upp. Lite svårt att ta en bild på så nära håll, men strunt samma. :-)
 
 
Har en dunkande huvudvärk nu ikväll, och jag är rätt säker på att det kommer av all frisk luft jag har fått i helgen. Och folk säger att det är nyttigt med att vara ute i friska luften? Pyttsan...
 
Har nästan halva veckans aktiviteter planerat nu, men det finns plats för att knölar in ytterligare trevligheter och lite jobb på det. Får hoppas på ännu mera bra väder, det hade varit moset på grädden det. Haha Godnatt, sov gott, dröm sött, puss och kram och var redo för en ny härlig vecka. Going out strong! ;-)

Härligt!

Riktigt bra dag idag med. Trots det blev lite sent i säng i natt så var det inte alltför lång sovmorgon idag, eftersom Lille Mats Rallysprint stod på planeringen. Så vi gick upp, gnuggade ögonen lite och fixade fika, och sen drog vi på rally. Solsken, rally, trevligt sällskap och fika är ett bra recept på en lyckad dag.
 
Men dagen är inte slut än, så det blir säkert lite fler trevligheter innan det är dags att blunda för natten. Fick mig ett riktigt gott skratt under eftermiddagen också. En riktigt förtretad morrhoppa som gapade och hade sig på gubben sin, och han vände bara på huvudet och suckade och sa till henne att han inte förstod vad hon menade, och fortsatte med sitt. Hade jag varit han så hade jag sannolikt frågat om hon var helt förstoppad i tankeverksamheten eller nåt. Fast det vet jag ju redan att hon är, men det var bara så hysteriskt kul att höra detta... Tur man inte träffar henne så ofta, för nästa gång jag gör det, kommer jag nog ha lite svårt att hålla mig ifrån att småfnissa. Ja, så elak är jag, men när folk inte fattar hur otroligt urbota korkade dom gör sig så är det faktiskt förstaklassig humor. :-D

natti natti

Dax att sova. Bra dag idag. Gött väder, gött sällskap, Goa aktiviteter som uppskattades av både barn och hundar, och givetvis vi vuxna också. Det har även bjudits på liveunderhållning, tack kära vänner, det får vi verkligen göra om.

Natti natti och sov gott, för det ska vi.
Puss kram och schkååål! :-P

Fredag

Varit en ganska bra dag idag. Varit ute och njutit av det underbara vädret, varit iväg på möte, och jag lämnade nog hjärnan hemma, för glad i hågen knallade jag och hundarna iväg. På utsatt tid på rätt plats kom jag på att ja, just det, jyckarna... Hrm...
 
Jaja, vi satte oss ute i solen istället, med jyckarna, och hade möte. Gick hur bra som helst. Tur folk är flexibla och inte har något emot lite solsken eller hundbaciller.  Sen sprang vi på ett par bekanta och blev stående en liten stund och snackade. Ibland är det bara så himla skönt att råka på en eller ett par vänner och stå och småsnacka en liten stund om ingenting alls. Särskilt när alla har precis lika kass humor som jag, om inte lägre. Sånt gillas, så det blir väl till att ta en kväll framöver till ännu mer skitsnack och kanske ett par kalla dessutom.
 
Linus gnällde i morse om att han int emådde bra, och ville inte gå till skolan. Äh, trams, tyckte jag och skickade iväg honom. Han hann bara dit så ringde han och ville hem. Trams igen tyckte jag. En timme senare ringde han igen och ville hem. Nej, snälla, försök härda ut, menade jag. En halvtimme senare ringde han ytterligare en gång och var gråtfärdig. Då gav jag upp. Sen ringde hans fröken och var väldigt fundersam eftersom han tydligen inte verkade sjuk i hennes ögon. Men inom en halvtimma var han hemma igen, och han har hållt sig väldigt lugn hela dagen, men inte verkat allt för sjuk. Han säger han är förkyld, men... Alla har väl hört om att killar och förkylningar inte går så bra ihop, men det här slår alla rekord för att vara döende i förkylning utan att ens ha feber eller andra symptom. Så jag tror att det är nåt annat. Stress och nedstämdhet trodde fröken och föreslog miljöombyte.
Jaha? Ska jag skicka upp honom till hans far då resten av året eller? Nä, men hon tyckte jag skulle fundera på att skicka iväg honom på kollo i sommar, och att jag skulle ringa henne när jag hade funderat, så hade hon mer information att lämna till mig.
 
Ok. Jag ska fundera...
 
Nu är det snart dags att lägga igen locket och törna in, så man orkar med resten av helgen. Vissa av oss har redan somnat, men bilden är inte ifrån idag, utan häromdagen. Men han är ändå underbart söt, den lille pöjken.
 

Torsdag

Det är fasen inte klokt vad tiden går fort. Snart helg igen. Var har denna veckan tagit vägen? Måste finnas något svart hål som äter upp tiden...
 
Såg en gestalt igår som var obehagligt lik en person som inte finns med på favoritlistan. Till och med sättet att gå var samma. Det kan ju ha varit denna person, även om jag finner det väldigt osannolikt. Man tror att alla är unika, men så plötsligt ser man en dubbelgångare. Eller nåt som måste vara det iaf.
 
Jaja, snart helg, och jag hoppas på toppenväder inför helgens stundande roligheter. Inte lika kul om det regnar... Men det får bli regnkläder på, så fall, för iväg ska jag. Så det så. :-)
 
Och så kan jag ju tycka att hundarnas foder ser allt annat än aptitligt ut... Men både dom och katten är bat shit crazy about it. :-P
 

Onsdag

Summering av dagen... Tja, vackert väder. Fått hem färskfoder till hundarna, och har nu halva frysen full.
 
 
 Och så hittade Disel en väldigt bekväm ställning att ligga och sova i. Tokhund! Haha...

RSS 2.0