what to say?

 

sweet as candy

 

klockrent!

 

nämen oj då...

I de lugnaste vatten...
 
Haha.
 
En kompis hörde av sig och bad mig kolla en misstänkt profil på victoria milan. Eftersom en annan inte har konto där fick jag låna hennes.
 
Jodå... Hahaha... Det kändes som att det verkligen var den personen. Jösses, där ser man. Allt är visst inte alltid så perfekt som folk hävdar. Nåt fel måste det ju vara, annars har man inte en profil på en sån sajt om förhållandet är toppen. 
 
Men om man verkligen vill veta såna saker om folk är ju en annan femma... :-P

woop woop...

Då var man barnfri ikväll. Spännande. Så kvällen blir nog där efter...

<3

 

köra bil

med medhjälpare är inte alltid så lätt. Vissa gånger är det faktiskt lättare med automatare, särskilt som medhjälparen satte sig på växelspaken. Medhjälparen tyckte heller inte att det skulle vara tyst trafik, utan agerade villigt signalhorn.
 
 

tro fan det!!!

 

onsdag

Fick ett riktigt bra besked innan idag, och det lyste verkligen upp tillvaron en del. Känns väldigt bra, så vi får se till att göra det bästa av det. 
 
Riktigt god middag idag med. Bakad potatis från graffiti. Passade ju bra ihop med beskedet. Typ lite känsla av att fira. Nästan så jag kände för att öppna en cider också, men dricka alkohol mitt i veckan är ju ganska löjligt, så cidern står kvar.
 
Nu börjar det bli dax att sluta de vackra blå, och törna in för natten. Bara att hoppas på att det blir lite mer sömn än natten till idag.
Natti natti peeps!

godnatt

Är ganska nöjd med den här dagen. :-) och det är nog jycken med, eftersom han sover så sött. Man vet aldrig vad dagen har att ge när man kliver upp på morgonen, och just den här dagen bjöd på lite överraskande moment.
Och så såg jag en meteor. Konstaterade även nu ikväll att stjärnorna verkade mycket närmare än vanligt. Stjärnbilderna var större.
 
 

måndag

Var tog den här helgen vägen? Jisses!
Har iof gjort massor. Burit möbler, lådor, kassar, husdjur... Har träningsvärk. Varit på bio med trevligt sällskap i Kristianstad, varit ute i hägnet med hundarna och till och med fått höra att en person skulle vilja starta företag med mig.
Och så är jag sugen på kaviar... Måste inhandla det imorron. Haha
 
 

fredag

Efter en myskväll med film och popcorn är det ju bara att duscha och lägga oss kvar. 
 
Natti natti folk och fä
 
 

RSS 2.0