:-D

Snart dax att börja pynta ju...
 
 

äckelväder

Jyckarna ska ut. Tur man får trevligt sällskap, det gör en del när det är sånt här väder. 
Sen blir det väl lugnt resten av kvällen. Inte på topp idag.

sovtajm

Lång dag. Gjort en hel del. Klart man ställer upp när en vän frågar om hjälp. Särskilt om vännen ställt upp för mig tidigare.
 
Redan torsdag imorgon. Snart helg igen. Blir att flytta i helgen. Och sen blir det pizza och bio. Det är planen iaf. Just det, klämma in lite jobb också. Eller om jag gör det på fredag. Får se hur det blir. Blir säkert bra och mycket att göra oavsett.
 
Nu blir det sova. Eller iaf krypa ner under täcket så lär man ju somna förr eller senare. 
 
Hm, med tanke på att det redan sussas sött under täcket, ser jag, så är det väl lika bra att försöka göra det samma.
 
Sov gott, miffo, sopprötter, folk, fä och dagdrömmare!

vilken dag!

Haft att göra hela dagen. Shit alltså. Men ett besök på muséet hanns med, och där fick man göra sin egen stridsvagn. :-D
 
 

mörkret faller

Och morötter, gurka, gräddfil och dipp är inhandlat. Ikväll blir det nyttigt mums till soffmyset.
Är du rätt placerad?
Det är vi i alla fall. Och gott om ljus har vi, så känner vinden för att blåsa ikväll också så be my guest. 

Blåsigt värre

Vilket deprimerande väder... Men det försvinner väl snart igen hoppas jag. Snart jul... Får väl tänka på det istället. Lussekatter, julmusik, ljus och vintermys, Kalle Anka och familjen, mat och en brasa i en öppen spis...

Söndag

Lost in Space
Jägarna
Mission Impossible 2
I Kina käkar dom hundar
Fantomen
Vägen ut
Driven
Zoolander
Hollow Man
Independence Day
Ali
Fist of the North Star
Anaconda
Con Air
Ring
 
Tja, är det höst och höstrusk så är det... Soffa, TV och film går jävligt bra ihop då. Funderar på om man skulle vara lite nostalgisk och somna till Alien. Var sjukt länge sedan jag såg den...
 
Efter en helg fylld med både det ena och det andra så säger jag godnatt, släcker datorn och drar igång Alien.

lördag

Då har man jobbat hela eftermiddagen, och väntar nu på tåget till Kristianstad för en trevlig kväll. Lagom trött och sliten, blev ju inte mycket sömn natten till idag, men det blir nog bra. Ska ju inte upp till något tidigt imorrn bitti, så det får väl bli sovmorgon istället.
 
Ha en trevlig lördagkväll, folk och fä, kända, okända och ökända.

fredag

Blev minsann filmmys i soffan ikväll igen. Och barnfritt.
Så det är väl lika bra att kolla om täcken och kuddar är där jag lämnade dom, och göra det bästa av denna sena timme 
 
Natti natti, hoes an' bros!

natti natti

 

bra dag idag

Underbart väder, vännen kom hem från sjukhuset, den beställda mössan är klar, räknat algebra med sonen och varit iväg med en kompis och bytt nånting på bilen. Hjullager var det nog. Dessutom fick jag mail ifrån ett företag att något jag beställt är skickat. Perfekt! Blir att stoppa undan det och plocka fram och slå in i december.
Var något förvirrad i morse, men sonen kom till skolan utan att stressa. Skönt.
Nu ska här sovas. Kampen om täcket har redan börjat. Haha.
 
Godnatt folk, fä, ökända och okända.

:-)

 

natti natti

Dax att sova och säga Hej då till en söndag som mest regnat bort. Men det gör inte så mycket när man kan sitta och mysa framför tv:n med chips, dipp, tända ljus och nålbindning. För att inte tala om toppensällskap.
Kvällens film var master and commander, som jag av nån anledning inte sett tidigare. Den var ju helt okej faktiskt.
 
Nä, sova var det, så man orkar med en ny vecka och Nya utmaningar.

Hm...

Dödsfall, en vän som fått en stroke, massa migrän, Linus telefon som vägrar ladda sig, mera kli på näven och i öronen. Och så kylan. Det är saker som dämpar det goda humöret.
 
Annat som livar upp är tända ljus, mys med någon speciell, varma element, slippa sova själv, kramar, närhet, världens bästa unge och keliga snälla husdjur. 

att tänka på efter dassbesök

 

Blött värre...

Då har denna dagen också gått. Har en grabb mindre här hemma nu. Han fick nog av oss och flydde iväg utan närmare tanke på att vi skulle sakna honom. Jaja, bara han är glad så är väl allt gott och väl. Han kommer tillbaka.
 
Fick en förfrågan på en nålbunden mössa idag, så det har jag börjat med, har även varit ute på hundpromenad med vänner och druckit kaffe och hjälpt en av vännerna med datorn. Inte mycket om datorer jag kan, men alltid kul att kunna hjälpa till, särskilt eftersom problemet var ganska simpelt. Men allt är väl lätt när man kan det antar jag.
Konstaterade vilka skor jag inte ska ta på mig igen om jag ska ut på hundpromenad i regnet. Kunde vrida ur sockarna när jag kom in, och när jag skulle hem så var det lagom trevligt att stoppa ner tassarna i dyngsura strumpor och skor. Usch! Det blir inga mer skor eller strumpor på mina fötter idag inte.
 
Nu blir det lite House och nålbindning. Ja, sonen ska nattas med förstås.

mer ifrån Riga

Den här bron var så himla fin i mörkret... Gick över floden daugava, har jag för mig den hette iaf.
 
 

hemma

Då var man hemma igen efter en toppenweekend på andra sidan Östersjön. Besökta länder blev Lettland och Estland. Lettland firade sin självständighet i lördags, så det var ju en självklarhet att titta på, även om det var lite kallt på kvällen vid frihetsmonumentet. 
Sett mycket, hört mycket och kommer absolut att åka tillbaka för att uppleva mer av detta. Men tror jag skippar lyxhotell då och satsar på vandrarhem för ännu mer upplevelser.
 
 

öde

Fanns mycket "döda" hus i centrala city. Verkligen en spännande stad.
 

liveshow

Cher och Tom Jones :-D

Riga by night


operation nedvarvning

Ombord på fartyget,installerat mig i hytten, tagit det allmänt lugnt och är redo att utforska. Men ändå sitter jag bara stilla och stirrar på havet... Skönt det med.. Bara ta det lugnt och andas. Får fräscha upp engelskan lite känner jag. Detta blir hur bra som helst... Återkommer längre fram i tiden. Ska ta lite bilder också såklart och nån hamnar säkert här. Puss och kram på er!

torsdag

Och födelsedag. Haft en fullspäckad dag men det har var varit en bra dag. Haft lite vänner och familj här, och jag måste säga att käket blev ännu godare detta året. Mina ludna följeslagare hade dambesök till råga på allt, så de är också nöjda och glada. Nu är det sovdags. Trött... Och allt är diskat, torkat och undanplockat. Skönt, så slipper jag det när jag kommer hem. Imorgon är det äntligen dax!!!! Kan bli ett inlägg imorrn bitti, annars återkommer jag nog på måndag. Detta ska bli sååå skönt! Natti natti, folk, fä, tomtar och troll.

onsdag

Ännu än lagom intressant dag över. Skönt. Imorgon... Japp, bra dag, för jag får en anledning att vräka i mig paj och vaniljsås, så mycket jag orkar. Spännande läsning i statistiken också. Jag fattar inte vad folk tycker är så intressant här. Men okej... Nåt är det ju. Måste vara jag. Natti natti, folk, fä, kreatur, kända och ökända.

tisdag

Ännu en dag har gått. Underbart! En dag mindre... Finns inte ord för hur mycket jag längtar. Blir bråda dagar nu, så jag tror tiden kommer att gå fort. Har lite att göra innan det är dags. Och så ska jag helst ha tid att fira födelsedag också. Fick iof en present redan idag. :-) Natti natti folk och fä.

RSS 2.0