fredag

Idag är det firmafest, men känner inte för att gå. Blir nog att byta hålan mot andra horisonter istället. Känns så iaf. 
Är alltid kul att komma hemifrån lite och vara nån annan stans. 

*suck*

Jag som hoppades att dagen skulle avslutas lite bättre...  Men nähä. Sällskapet var visst trött och skulle bara vila ögonen lite och sträcka ut kroppen en stund, och ligger nu och sover tvärs över sängen.
Jaja, får sitta och  titta på filmen själv istället. Är ju nån väl värd att dräggla över, så kanske lika bra att göra det i lugn och ro.

Natti natt

Onsdag imorgon. Snart har denna veckan också gått. Hade en bra dag igår, även om jag var trött när den var över. Blev en del att göra, så dagen gick ganska fort. Tänkte sen lägga mig i vettig tid, men det blir inte alltid som man tänker sig. Klockan hade passerat två innan jag kom till ro. Antingen sover jag hur mycket som helst eller ingenting, typ.
Idag var inte lika bra. Lite ont och så, och behövde skaffa mer hundmat. Känns ju inte aktuellt att bära hem en matkasse och en stor fodersäck när man inte kan bära så tungt utan att få jätteont. Men... Man får ju vara lite smart. Har man en stark hund som behöver tröttas ut lite så behöver man inte alltid bära tungt. Pansarvagnen till terrier är numera hjälpligt inkörd och fick dra hem lasten åt mig på en pulka. Han var jätteduktig. Dessutom ville sonen testa hur det kändes att åka pulka efter jycken, så det provades också. Inga problem för biffen, det klarade han galant, så nu vet jag hur jag kan träna och få honom trött. Han behöver jobba lite eftersom det blivit färre rejäla promenader nu när jag har ont.
Skönt att slippa bära tungt... En matkasse på en pulka är ganska lätt att dra så han kommer ju inte få dra så tunga lass varje dag direkt.
Ikväll har jycken legat totalt utsträckt i soffan med huvudet i mitt knä och sovit. Tror nog att han blev ganska trött. Men trötta muskler fick lite massage så han inte är allt för stel imorgon. 
 
Har kommit en bra bit på nyaste projektet också. Skönt... Det behövs.  Ett par dagars pulande till så är det klart sen. Hoppas det blir bra. Ska sy ett täcke till Disel också, han hade ju sönder sin overall i söndags när han busade med en hundkompis. 
 
Nu blir det till att joina trötta klubben och krypa ner under täcket och hoppas att jag slipper höra sömnprat, snarkningar, ylande och morrande 
 
Natti natti, tomtar och troll och annat löst folk.

nähä...

Sonen är iväg på kalas. Födelsedagsbarnet skulle visst bara fira med familjen och några släktingar, och ändå blev grabben inbjuden av både kompis och föräldrar.  Han verkar ha hittat en extra familj där, men viss vänskap leder ju till att man blir en i familjen. Glad för hans skull och hoppas det håller i sig utan besvikelser, eller iaf fram till tonåren då de kanske blir intresserade av samma tjej eller nåt.
 
Så för min del blir det lite Städ och disk här hemma, och sen blir det jobb. Och efter det blir det mera blueprint sketching.  
Har en tavla att göra också, men orken att ta itu med den har inte riktigt infunnit sig. Får se när det blir av... Helst före midsommar vore bra. Haha

mys

Det här är gosigt att vakna till.
Det här är inte lika mysigt...
 

kloka ord

Då var den här dagen slut. Det var rätt gott att lägga mig under täcket nu.
 
Sonen sa något väldigt klokt ikväll:
-Mamma, en del säger att regler är till för att brytas. Så är det inte. De finns för att inget hemskt ska hända.
 
Blir så stolt... Men att jag har världens bästa unge, ja, det visste jag redan. <3

wow!

Här händer det grejer alltså! 
Tyvärr är det inte något jag kan delge mina kära bloggläsare, eftersom det rör andra personer också väldigt privat. 
Dessutom tror jag iaf några läsare här är duktiga på att skapa sitt eget drama och lidande, och hittar saker att gnälla över ändå.
 
Men detta blir bra. Och väldigt roligt... I slutet på månaden vet jag mer om flera grejer. Det är verkligen wow-känsla...
Och ännu en idé sen igår. Strålande, detta.
 
Nu kunde det ju bara få bli lugnt och fint på ett annat plan, sen vore allt så mycket bättre. Och att jag kunde få bli frisk snart också, såklart.

lite seg...

Ja, lite smått. Jobbat och haft mig, hann precis hem och vila lite innan det bultade på dörren och jag fick oväntat celebert besök. Fick ju bjuda på lite te och varma mackor.
Vi satt och spånade lite på saker och ting, och vissa nya idéer kläcktes. Ska bli intressant och kul detta, men det medför ju ännu mer jobb och pyssel.
Kollade på lite olika saker och lösningar, och är hyfsat på det klara med hur det inte ska vara. Haha.
Så när folk minst anar det blir det förändring på gång. Fanns eventuellt chans till vissa kontakter i Skottland också. Me like. 
Blev ju en del annat snack och asgarv också, såklart. Behövs det med ibland.
 
Känner mig väldigt trött nu, och det blir till att vila lite till innan detär dax för hundpromenad, det är ju måndag idag. 

tack tack!

Undrar vem jag ska tacka för alla besök och sidvisningar här. Femtio besök om dagen! Shit alltså!
Smickrande.  Jag är populär. 
 
Och jag kan ju meddela att helgen har varit bra, jag har uppskattat alla mess jag fått, och tycker det har varit lite, eller snarare mycket irriterande att inte kunna svara.
 
Natti natti, tomtar och troll.

finn ett fel...

 
Tog bilden igår. Kunde bara inte låta bli... Det är ju liksom sånt man ser andra lägga upp på fejjan men aldrig ser själv irl. Men plötsligt händer det... Haha.
 
 
 
Nu blir det ännu en tur till affären. Alltid är det nåt man glömmer! Sen blir det lite kvällsmat och soffmys. Och några värktabletter känner jag.
 

boka tid snart

Kollade på lite foton... Ja, det är dax att besöka frisören snart igen. :-)
 
 
 
 

svintur!

Sonen fick ju en galaxy i julas, och han har alltid varit duktig på att hålla reda på pengar, nycklar, busskort och mobil. Men plötsligt händer det ju, och igår var telefonen borta. 
Stackarn grät floder och kände sig som världens uslaste människa, vilket jag lyckades övertyga honom om att han inte var. 
Köpa en ny telefon är ju ganska uteslutet, så han fortsatte deppa.
idag lyckades han återfinna den. Oskadd och orörd.
Snacka om jättetur! Lyckan var total.
Måste erkänna att jag drog en lättnadens suck jag också. Hur vanligt är det att en splitterny galaxy får ligga kvar orörd där någon tappar den? Men mirakel kan ske... :-) 
 
Och så är jag bara ett samtal bort från att bekräfta morgondagen. Men barnvakt alltså. Sen blir det roadtrip mot bromöllahållet. Nånstans på det hållet iaf. Det blir nog hur bra som helst. Och även lördag eftermiddag/kväll är klar. Får hoppas att det blir bra och trevligt och gott käk... 
 
Nu blir det till att bråka lite med tvättmaskinen, baka nåt gott och ta det lite lugnt sen.
 
Puss och hej, som grabben alltid säger.
 
 
Lite senare...
Behövde inte bråka med tvättmaskinen, vilken lycka!!! Men hänga tvätten får jag göra. Nåja, är väl bra nog. Men nog hade det varit gött att slippa lyfta tvättkorgen själv. Klarar snart inte av tunga lyft längre utan att få jätteont. Lite tråkigt faktiskt. Det går ut över hundarna också. Knappt jag klarar att hålla båda samtidigt med stryphalsband ens, och båda avskyr att gå i halti. Men vad gör man? Långpromenader är också uteslutet. Inte för att det varit så bra väder på sistone, men ändå. Sista riktiga långa promenaden var under den hyfsat nya traditionen att geocasha bort eventuell baksmälla den första januari. Men det var inte hälsosamt kände jag, och hade men av detta i några dagar efteråt. Men inget varar väl för evigt som tur är.
 
Önskar det kunde få bli antingen riktig vinter eller vår nu. Bättre väder hade nog hjälpt lite. 

måndag

Ja, kära bloggläsare... Vad ska man berätta för intressant om den här dagen?
Vad vill ni veta?
Vad jag åt till frukost? Vilka jag pratat med och träffat under dagen? Vad vi gjorde?
 
Tja, nån bemödade sig att fly vardagen en stund och komma hit och fika lite. Vem? Tja, det är nog lugnast att låta vara osagt. Finns säkert folk som skulle ha ont av det annars. Det var iaf väldigt trevligt och livade upp dagen. och det är ju ganska najs att kunna ställa upp när någon behöver nån som lyssnar när personen behöver kräka av sig om att nån idiot gör livet surt för den. 
 
Vad ska man säga mer? Exakt i detalj Hur trevligt det var? 
Tror inte jag har lust att avslöja allting. Lite är ju bäst att lämna till fantasin, och jag är fullständigt övertygad om att jag har bloggläsare med väldigt livlig fantasi. 
 
Gjort lite annat med idag, men inget som kreti och pleti skulle ha nåt större intresse av att ta del av. Felanmält dörrklockan iaf, men tycker det känns ganska skönt utan den, särskilt med en ytterdörr som knappt släpper igenom ljudet av knackningar. Lugnt och skönt, så folk som inte har avhandlat tid ska ha tur om jag hör dom vid ytterdörren.
Kommer det bekanta så säger alltid mina två dörrvakter till, så det är svårt att missa. :-) 
 
Nu är det dags att klä av sig och glida ner i en väldoftande säng, sluta dom blå och sova som en bebis till imorrn. Natti natti och dröm heta drömmar!
 
 

helgen

Spännande helg detta...
Sonen var på övernattning hos en kompis, så det blev lite dart för mig på kvällen. Länge sedan sist, och.gick väl inte så där toppenbra. Men kul och trevligt var det iaf. Sen blev det en roadtrip för att fördriva tiden lite och en trafikolycka. Bilen såg inte söt ut alls, men men. Inga kroppsdelar på fel ställe iaf.
 
Resten av helgen har spenderats mestadels i horisontellt läge, och i eftermiddags blev det lite jobb. Såklart missade jag sista bussen hem, men det löste sig. Äntligen hemma igen och pustar ut en stund i sängen, innan det är dax att fixa lite mat. Men jag känner inte för att kliva ur sängen direkt, så där lagom mör i hela kroppen nu. Fast det går väl över...   Och det börjar bli tomt i magen.

feber

Legat totaldäckad i feber i två dra nu. Fortfarande inte alls pigg. Har inte orkat göra nånting.
Men det går väl över...
 
Nu ska här sovas igen. Känns som att ögonen glöder...

måndag, ljuva måndag

Två av favoritgrabbarna hade lite morgonmys i morse. Det såg riktigt gosigt ut.
Frukost, tillbaka till stan, jobba och så blev det en tur till vårdcentralen. Sen blev det lunch på McDonalds, och så hem. 
Har inte blivit många knop sen. Mest legat nerbäddad och tyckt det vore bra att slippa feber snart. Men feber går ju över iaf. Som tur är. Det är ju värre att dra på sig nåt som inte går att bli av med.
 
 

shoppingdag

Idag blev det Ikea och Bauhaus. Behövde handla lite grann. Blev fler korgar till bokhyllan, dricksglas och så en heltäckningsmatta bland annat. 
Men det var vad jag pallade med idag känner jag. Ligger pall i sängen och kan knappt röra mig. Blä för sånt, men det går väl över... Förr eller senare. lite jobbigt att må så bara. 
 
VM i dart. Mycket trevligt att titta på. Konstigt nog var varken feber, förkylning eller snuva avskräckande, utan det blev sällskap i soffan. och lite eld i spisen dessutom. Idag igen. :-)
Undrar hur pigg jag är imorgon... Ska ju jobba... Tjohoo...

riktigt mysigt!

Öppen spis är verkligen inte dumt! Mysfaktorn blir rejält hög då. :-)
 
 

:-)

Då var den igång och blommar igen, ifrån en ny stjälk. Och en tredje bladsamling är på väg. Som om inte det räcker så är det nåt litet grönt som sticker upp ur jorden vid sidan om knölen.
Hur många stjälkar och blommor kan en enda knöl producera? :-)
 
 

hahaha! Word!
lyx

Lyx är att komma in från regn och kyla till en omtänksamt uppvärmd säng. Schysst värre! Bara att glida ner under täcket och njuta av värmen.
Verkligen inte fel alls!
 
Filmen var bra den med och kvällen trevlig. :-)
 
Imorgon blir det jobb, och en trip i något nordlig riktning. Kattrackan får sova själv en natt eller två. 
 
Godnatt folk och fä!

meh...

Att bio aldrig kan börja i tid...
Det blir kul detta. Toppensällskap dessutom. 
Me like!!! :-D

bio

Japp, då blir det bio ikväll. Lite spontant och oplanerat, men det gick att lösa med logi åt sonen.
Ska bli kul. Blev tillfrågad tidigare i veckan eller när det var, men då kunde jag inte. Kul att bli tillfrågad igen. Hobbit 2 blir det. :-) 
Tur jag faktiskt hunnit med att se den första filmen. Haha

bra nyår

Ja, det kan man säga att jag haft. Väldigt trevligt och okomplicerat. God mat och trevligt folk. Enda trista så sett var väl att Disel inte uppförde sig som en väluppfostrad hund utan snodde massa mat och att jag missade grevinnan och betjänten. Nåja, sånt händer.
 
Så klart så har det ju funnits lite annat att fundera över också, men det är som vanligt. Man kan ju alltid hoppas på extremoväder imorrn över Europa och ett motorhaveri uppe i luften, så att vissa patetiska mytomaner försvinner för gott, och inte kan fortsätta förstöra folks liv. Fattar inte att det kan vara så kul att leva i en lögn... Det är fel på folk, den saken är klar.
 
Nåja. Nu är det jobb som gäller. Tjohoo...

RSS 2.0