Måndag

börjar ju nästan bli duktig på att hålla spindelnäten och malarna borta från bloggen. Det är bra. Verkar ha en rejäl skara trogna läsare också. Mycket trevligt.
 
Idag var det slut på ledigheten för Linus, och det var dags att pallra sig till skolan, efter två veckors vab och en veckas lov. Och denna veckan har de simundervisning på förmiddagen. Väldigt bra. Funderade själv på om jag skulle pallra mig till badhuset och träna lite på fredag, men i skrivande stund vet jag ju inte om vi är hemma då. Får börja med det i mån av tid nästa vecka istället.
 
Nu ikväll var det träff med hundgänget, som vanligt på måndagskvällarna, och ikväll dök en ny person upp med sin hund. Mycket trevlig snubbe med en ambull, så Disel var inte den enda yankeen som han brukar vara. Vi gick en liten runda och efter det tränade vi lite rallylydnad. Bägge mina fyrfota bestar gjorde bra ifrån sig. Började fundera på om malmöutställningen kunde vara nåt för oss, så jag får kolla upp anmälningstiden imorrn. Efter träningen blev det fika och inomhussocialisering, vilket också var mycket trevligt, dock var vi inte lika många då som på uteträningen. 9 hundar ute och 4 hundar inne, och när den femte kom hem avvek vi andra. Klockan hade blivit nästan nio. Ja, det är himla najs att kunna sitta ner och prata hund med likasinnade över en kopp thé. Nu ligger jag i sängen med en inte alls lika trevlig huvudvärk och hoppas det slår om till imorrn då det är dax för jobb.
 
Och en sak till... Waiting for the fall of Rome. The ground is shaking...
 
*over and out*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0