svintur!

Sonen fick ju en galaxy i julas, och han har alltid varit duktig på att hålla reda på pengar, nycklar, busskort och mobil. Men plötsligt händer det ju, och igår var telefonen borta. 
Stackarn grät floder och kände sig som världens uslaste människa, vilket jag lyckades övertyga honom om att han inte var. 
Köpa en ny telefon är ju ganska uteslutet, så han fortsatte deppa.
idag lyckades han återfinna den. Oskadd och orörd.
Snacka om jättetur! Lyckan var total.
Måste erkänna att jag drog en lättnadens suck jag också. Hur vanligt är det att en splitterny galaxy får ligga kvar orörd där någon tappar den? Men mirakel kan ske... :-) 
 
Och så är jag bara ett samtal bort från att bekräfta morgondagen. Men barnvakt alltså. Sen blir det roadtrip mot bromöllahållet. Nånstans på det hållet iaf. Det blir nog hur bra som helst. Och även lördag eftermiddag/kväll är klar. Får hoppas att det blir bra och trevligt och gott käk... 
 
Nu blir det till att bråka lite med tvättmaskinen, baka nåt gott och ta det lite lugnt sen.
 
Puss och hej, som grabben alltid säger.
 
 
Lite senare...
Behövde inte bråka med tvättmaskinen, vilken lycka!!! Men hänga tvätten får jag göra. Nåja, är väl bra nog. Men nog hade det varit gött att slippa lyfta tvättkorgen själv. Klarar snart inte av tunga lyft längre utan att få jätteont. Lite tråkigt faktiskt. Det går ut över hundarna också. Knappt jag klarar att hålla båda samtidigt med stryphalsband ens, och båda avskyr att gå i halti. Men vad gör man? Långpromenader är också uteslutet. Inte för att det varit så bra väder på sistone, men ändå. Sista riktiga långa promenaden var under den hyfsat nya traditionen att geocasha bort eventuell baksmälla den första januari. Men det var inte hälsosamt kände jag, och hade men av detta i några dagar efteråt. Men inget varar väl för evigt som tur är.
 
Önskar det kunde få bli antingen riktig vinter eller vår nu. Bättre väder hade nog hjälpt lite. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0