Måndag och svinkallt!

Vad sjutton ska man skriva idag? Morgon nu. Kallt som bara den och så är jag trött och mår illa. Precis som vanligt. Drömde massa konstigheter. Vi var ett gäng som blev jagade av dinosaurie-monster-draktjofräs. Inte för att jag är nån psykologiproffessor eller drömtydare, men till och med jag fattar vad den drömmen betyder.
Inre stress, inre oro som man måste möta, inte springa ifrån eller gömma under mattkanten. Face the fear helt enkelt.
Ska göra mitt bästa för att lyckas med det...
 
Kan i övrigt säga att Linus kom iväg till skolan som han skulle, vad jag vet, och att hundarna är lagom hajpade nu när det kommit en decimeter snö.
Måste säga att jag tycker sååå mycket bättre om snön än vad jag gör när det bara är regnigt, mörkt och blåsigt. Jag behöver ljuset... Hoppas snön stannar kvar ett tag nu. Jag blir på aningens bättre humör och kanske får en pyttegnutta mer energi. Annars känner jag mig ganska trött på det mesta just nu, men utan någon verklig anledning. Det finns andra som har så mycket mer stress och orosmoment än vad jag har, så det känns nästan förmätet att erkänna att jag är lite låg nu. Men skit samma... Det blir bättre när ljuset återvänder och solen är framme lite mer.
 
*over and out*

Det snöar!

När jag gick hem från stan idag, eller ja, nu ikväll, så snöade det. Inte några jättestora flingor eller så, men ändå så att snön lägger sig.
Fick nästan lite julstämning, men fylldes av vemod. Kände hur trevligt det hade varit att gå där i snön med någon speciell. Nästan bli barn på nytt och bara skratta och ha roligt. Sen kom jag tillbaka till verkligheten och då var det bara kallt och halt.
Lustigt det där, vilka olika bilder vi kan ha av samma verklighet. Eller är verkligheten kanske inte samma för olika personer?
När jag kommit in i värmen igen, hos en kompis, tryckt i mig en pizzaslice och en lussekatt, kände jag hur energin bara försvann. Totalt. Både fysiskt och psykiskt. Totalt borta.
 
Så nu ligger jag i sängen och tänkte inte göra ett enda dugg mer i dag, utan bara lata mig och tänka på ingenting. Om jag nu lyckas tömma skallen på idiotiska tankar. Man ska inte tänka så mycket, man ska bara vara, ta en dag i taget och göra det som får en att må bra. Även om det inte är så lätt alla gånger så får man väl försöka.
Annars får man tänka på något bra/roligt/lyckligt en stund. Vet precis... En underbart mysig stund i en soffa i Sölvesborg. Något jag minns och gärna tänker på, även om den andra personen var mest sovande... Felt so good...
 
*over and out*

RSS 2.0