fortsatta äventyr

Bra dagar med äventyr både igår och idag. Igår skulle vi ut och åka lite båt, och eftersom saker aldrig blir som man planerat så planerade jag ingenting, utan bestämde mig för att bara flyta med.  Lika bra det. För båt blev det inte. Den var trasig. Haha. Så det blev en fin dag med sol vind och vatten istället.
 
Idag blev det vidare äventyr söderut och besök i en gammal gotisk kyrka. Guidad visning såklart och så käkade vi på en riktigt mysig italiensk restaurang. Så blev det lite stadsvandring i solskenet. Så himla mysigt. Kullerstensgator, kalkade husväggar, gamla små tegelhus, rosor och andra blommor vid varenda fönster och dörr. Och så besök i en väldigt fin park. Satte oss på en bänk och tittade rakt upp på palmbladen och bara njöt. Hittade faktiskt 6 härvor ullgarn till väldigt bra pris dessutom, i mysiga färger, så jag lider ingen brist på garn när jag kommer hem.
 
Lite trist bara att jag är förkyld och har lite ont i halsen, men skit samma. Så länge solen skiner och febern håller sig borta så är det mesta helt okej.

äventyr

Blir äventyr imorgon. Ska bli superkul. Har dessutom resten av veckan fylld med fler äventyr. Nåt får man ju hitta på och inte bara sitta hemma och glo. Det ska ju kännas att man lever, och det behöver jag. Jag är värd det. Så det så. Toppenaktiviteter taggat med bra sällskap. Var till o med på apoteket tidigare idag och såg till att jag har alla nödvändiga mediciner, även de jag inte riktigt haft råd att hämta ut på halva sommaren, så nu klarar jag mig ett tag. Inga möten nästa vecka heller, utan bara fart och fläkt som gäller.
 
Detta behöver jag så mycket! Tur att folk går på semester så de har lite mer tid att spendera på roligheter.
 
Nä, om man skulle försöka sova lite kanske... Natti natti folk och fä!

Vet hon?

Vet hon att den hon tror sig vara ihop med inte är henne trogen?
Vet hon att han förnekar att de är ihop?
Vet hon allt det andra?
Vet hon att väldigt många personer tycker att hon har tappat greppet och behöver proffessionell hjälp?
Vet hon att väldigt många personer är trötta på henne?
 
Nu är ju inte det sånt man bara går fram till en person och berättar, utan man försöker hålla god min och  låssas som ingenting. Det tillhör ju god ton, så jag förstår att många inte vill ta upp det med henne. De tycker inte det är lönt, eftersom hon ändå inte kan ta till sig det, inte vill förstå att hon har gått för långt.
 
Vet hon om att hennes vänner börjar tröttna på henne och genomskåda henne?
 
Och jag undrar hur många personer som kommer att tro att detta är om just dom... Och ta åt sig och gnida sina ömma tår. Kanske ett antal... Finns ju några att välja på iaf. Just DU som kanske läser detta, är sannerligen inte ensam om att läsa min blogg.
 
Vet just hon som jag syftar på, att det gäller just henne? Skulle inte tro det, men det är skönt att skriva av sig. Tror inte ens personen är här och läser så ofta.

Snart sova

Intressant dag. Att vissa inte kan sluta jävlas med andra. Så nu har både jag och en vän pratat med polismakten idag. Man blir faktiskt lite trött på trakasserier i längden, särskilt från folk som inte fattar att deras roll i pjäsen är stendöd. Folk har i allmänhet svårt att se det uppenbara, känns det som. Nåja, vi ger inte upp. Det sägs ju att sanningen segrar alltid ändå till slut. Får verkligen hoppas på det.
 
Godnatt, världen! Dröm lika fint som ni förtjänar. Vet att en stor del inte förtjänar att vakna när de väl har somnat.
 

bra!

Lite bra nyheter nu. Det tackar vi för. Sånt gillas. Toppen toppen!
 
Vad mer för bra grejer har denna dagen att erbjuda? 

gött!

Varit i plurret å simmat med bägge hundarna. De var inte helt frivilliga, men simning är en bra träningsform så de gick vackert följa med.
 
Blev nästan förskräckt av dagens besöksantal här i bloggen. Känns som att halva Sverige har tittat in. Jisses! Borde kanske tagit lite fler bilder igår då, men de som togs är bara för privat bruk. Ni får nöja er med en bild från dagens badande istället. :-)
 

Wow!

Hade lovat pojken min att vi skulle åka och bada igår, och jag hade tydliga intentioner att hålla det löftet. Först jobba, sen bada. Men så blev det inte. En vän hörde av sig på morgonen och frågade om vi skulle hitta på något. Såklart ville jag det. Så det blev bad och sol i Tylösand och vidare för en kväll på Liseberg. Vilken jäkla toppendag alltså! Vädret var helt toppen, sällskapet var toppen och så har jag delvis ändrat färg på kroppen också. Väldigt mycket färg. Lille grabben var jätteglad han med, och han fick åka nya karuseller detta året, eftersom han nu är över 130-strecket. Så det blev HangHai (två gånger tom) och Balder. Och radiobilarna. Tror inte han fick åka dom sist vi var där, men minns inte säkert.Han var lite sur över att inte få lov att åka fritt fall och uppskjutet, det var 140-gräns på det. Sen åkte han flumride helt själv också. Näe, en riktigt toppenbra dag igår, verkligen. Och att vandra fram på klipporna, eller snarare klättra, är hur kul som helst. Vilka naturupplevelser. Kanske var dock paret som hade sex i en klippskreva inte lika spännande att råka på, men jag kan förstå att de passade på att njuta till fullo av naturen och varandra en så vacker dag. Och ni råkade väl inte se månen igår kväll? Mycket tjusig kväll måste jag säga. 50 nyanser av rött var det ja. Och för första gången på jag vet inte hur länge sov jag väldigt gott och fler timmar i sträck än vad jag normalt brukar göra. Att kustklimatet kan vara så tröttande! Klagar absolut inte på det. Vad händer idag då? Tja, tvättat en maskin, vikt och lagt in lite tvätt, ska jobba en sväng och sen blir det sol och bad igen, men inte lika långt bort. I veckan som kommer blir det Malmö iaf, med sol och bad och lite Sommarlovsinspelning. Tur jag är lite röd nu då så att jag slipper skämmas och blända alla om det nu blir så att vi kommer med i tv i år igen. Haha!

WTF???!!!!?

Can we have some privacy? Do you mind go fuck yourself somewhere else and leave us the fuck alone? We're not up to some freakin threesome, fuckface! Go get lost, never come back!
 
 
Stackars lejon!

hihi

Precis haft soffmys och tittat på the world is not enough. I slutet brister sötnöten ut i asgarv och citerar; jag trodde att julen bara kom en gång per år!
 
Hm... Tja, har man trevligt så är det väl inget fel i att hålla jul fler gånger, eller sjunga små grodorna... ;-)

Trams på hög nivå!

 

söndag kväll

Dax att hålla kväll och mysa ner oss i soffan med en köttbullemacka. Hyfsad dag faktiskt, och planerat lite, funderat lite mer och ja, det blir nog bra i slutändan. Väldigt bra till och med.

God söndagskväll, peeps!

Doften av det förgångna...

Helt magiskt att känna historiens vingslag, njuta av miljön, vädret och trevligt sällskap. Vilken terapi det var, och känslan finns kvar i kroppen. Pax. Frid.
 
 

godnatt

 

nattskratt

 

toppenhelg

Ja. Den här helgen har varit bra på alla sätt och vis. Och jag till o med badade i havet. Badkruka? Näää. Var bara att dyka rätt ner i vattnet. Riktigt uppfriskande faktiskt.
 
 
 
R.I.P. Inga lik i garderoben inte. Haha. Bättre att gräva ner dom istället. :-P

roadtrip

Äventyr idag med. Det blir Kivik, haväng och kanske Simrishamn. Allt för att njuta av vädret. Blir toppen detta. Och imorrn blir det en sväng till Malmö. Det är också hur bra som helst. :-)

Och så får vi se vad kvällen bjuder på. Jag vet ju vad jag hade velat göra iaf...

Kan även säga att jag sovit ganska bra i natt med, även om det var en smula varmt. Men jag gillar värme, det vet ju alla sen gammalt. :-)

badbrud

Jodå såatte.... Det blev bad. Var i med båda hundarna å simmade, och simmade lite själv också. Himla trevlig överraskning att en familj jag känner också var där. 
 

:-)

 

God förmiddag

Då har vi vaknat till liv igen. Från att ha haft besök från storstaden till att vara besökare i storstaden. Very nice indeed och jag sov faktiskt himla gott också. Riktigt välbehövligt.
 
Och när man tittar ut och ser vädret känns det ju bara som badväder alltså. Får se vad vi kan göra åt det.

giftemål

 

Soffmys igen

Efter en kväll med full fart och försenade och uteblivna tåg och sådant, så ska det bli skönt att sjunka ner i soffan. Det tog bestämt längre tid än vi trodde att åka till Kristianstad och tillbaka hit igen, men det var det klart värt, eftersom det var bättre och b illigare att åka tåg och lämna fordonet hemma. Så nu blir det tv och soffa en stund ihop med en av Näsbys förrymda invånare.

Full fart!

Mycket bröllop blir det... Imorgon är det dags igen. Kommer bli jättekul. :-)

Soffmys

Soffmys på hög nivå framför Sagan om Ringen. Alla är vi trötta, och en grabb sover redan sött här. Blir nog en liten stund till framför filmen innan det är dags att stänga av och fortsätta sovandet på en mer ändamålsenlig plats, typ sängen.
Ligger en väldigt sur hund på golvet och muttrar över att inte få vara i soffan också. Nä, det är inte det minsta synd om honom, finns en matta att ligga på.
 
OCh så är det medeltidsmarknad i helgen igen. Hade varit kul att åka dit, men vi får se vad som händer. Verkar hända en hel del nu i helgen. Och fick frågan om jag ville hänga med till Stockholm. Eh, jaha? Vad sjutton händer i Stockholm? Nä, inget, men å andra sidan händer det inget här heller, så att en spontantripp verkade som en bra idé. Sant, men nu är inte jag en sån person som bara kastar iväg hundar och ungar åt alla möjliga håll för att dra iväg och roa mig själv, så det får vi allt hoppa över den här gången. Ingen Thelma och Louise den här helgen.
 
Nästan synd att väcka nån som sover så gott, men vad gör man?
Natti natti peeps!

Can you keep a secret?

Tydligen kan man bara umgås med vissa om det sker i största hemlighet, så att inte andra personer blir galna och ännu mer paranoida än vad de redan är. Så okej, då är det lika bra det får vara en hemlighet för att slippa skitsnack. Det folk inte vet har de heller inte ont av. Lite tråkigt att det ska behöva vara så, men det lugnar väl ner sig med tiden kanske, och folk slutar vara hysteriskt jobbiga och gapa och ha sig. Hade iaf en trevlig stund idag, trots allt. Och så får vi se om det blir fler tillfällen senare i veckan. Beror ju lite på vad som står på schemat, men det borde väl knappast vara omöjligt att fixa.
 
Lite barnsligt att smyga kan man tycka, men vad gör man inte för husfriden? Kontrollerande, paranoida och svartsjuka personer är enbart pissjobbiga att ha omkring sig, så att så länge man slipper det är jag glad. En del personer tröttnar aldrig på att förstöra för andra.
 
Nåja, det de inte vet behöver de inte go bananas över heller. Och vi andra får lite lugn och ro en stund. Så tack för idag, min vän. =)

garn

Helgens inköp. Två härvor handfärgat ullgarn och en nål gjord i ben. Behöver jag ens säga att det kliar i fingrarna?
 
 

RSS 2.0