snart hemma

Snart, om inte alls länge, är jag hemma hos mina älskade grabbar igen. Har en grym sänglängtan nu efter den dagen. Begravningar tar på krafterna...

Har dock något trevligt att se fram emot imorrn. Det lyfter upp humöret en del. Samt ett telefonsamtal tidigare idag var faktiskt också lite energigivande. Tack för det, det behövdes... <3

*over and out*

på hemväg

Tung dag detta. Känslosamt, jobbigt och många tårar. Ceremonin var bra, minnesstundenden var också bra, och hans kompis höll ett riktigt bra tal.

Vet inte vad jag mer ska skriva just nu. Många känslor är det...

Vila i frid, Tommy...

Torsdag

Vad gör jag vaken sen ett par timmar tillbaka? Sova sova sova... Eller inte. Vi är på väg nu iaf. Något pressat schema men det ska nog gå vägen ändå. Börjar redan se fram emot frukostmöten, har inte hunnit äta nåt än och mår en smula illa. Jaja, det blir nog bra det med.

*over and out*

Onsdag

Hänt idag då? Tja, varit väldigt trött då jag inte sov särskilt mycket natten till idag, av olika anledningar.
 
Har njutit av vädret idag, suttit på balkongen och solat och fixat och trixat lite. Var iväg till Elgiganten och införskaffade ett nytt headset till yuppienallen. Var en smula dyrare än planerat, men har jag nu en av marknadens bättre telefoner så måste jag ju ha ett matchande headset. Så blev jag försäkrad om att det skulle funka till telefonen också.
Väl hemma testade jag.
Det där med att det funkade visade sig vara en sanning med modifikation. Lurarna funkade, men inte knapparna och micken.
 
Jaha... Men man är väl inte sämre än att man kan fixa och trixa lite och med lite funderande så kom jag fram till att min telefon är så pass ny och flashig på marknaden att den har ett nyare system och att headsetet har en annat system som det är kompatibelt med. Ett äldre system. Oookej... Now what? Jag sitter alltså här med stans häftigaste och dyraste lurar till nallen, och kan inte prata med folk. Jaha ja. 
 
Sen kom jag på att det måste finnas någon slags skarv eller adapter för just detta ändamål, så det får jag snoka reda på och investera i så fort jag får tid.
 
Nu blir det sova som står på schemat. Inte för att jag lär somna än på ett tag, men man kan ju låtsas.
 
*over and out*

Veckans tider

Då var tiderna för avresan bestämd och Linus stannar hemma och går i skolan.
Lär ju sakna honom hur mycket som helst, och även snyggingen som berättade att han älskar mig igår. Det har jag ju iofs hört förr, men det gör absolut ingenting, för det pirrar så gott i kroppen när han säger det. Och det är väldigt ömsesidigt kan jag säga. <3

Är snart nedvarvad för att se om jag kan hitta lite sömn, om nu John blund har lämnat nåt sömnpulver till mig idag. Det märker vi.

*over and out*

Jaha ja...

Det verkade inte som att helgens sällskap var helt tillfredsställande, med tanke på att jag fick detta meddelande i lördags, och i söndags ett om att jag var saknad. Är ju inte helt förvånad med onsdagnatten i färskt minne... <3
 

Woohooo!!!

Det lönar sig att vara ärlig och lojal. Har just fått riktigt goda nyheter, och det ska jag gotta mig i ordentligt.

Men å andra sidan är jag inte förvånad. I know I am outstanding!

Cheers, fuckers!

unfinished case

Undrar när jag ska få tillbaka mina 800 kronor... Kanske aldrig, så som den personen kan ljuga. Men så länge jag inte har fått tillbaka pengarna är jag fortfarande delägare i hunden. Om nu inte personen tycker det är smidigare att kvitta 800 kr mot telefonen. Det var visst några utskrifter nån skulle ha också. Mig veterligen har de inte dykt upp ännu trots hon haft lång tid på sig.
Ja, men snacka går ju. Ha belägg för det man säger är det visst lite värre med.

*over and out*

Måndag

börjar ju nästan bli duktig på att hålla spindelnäten och malarna borta från bloggen. Det är bra. Verkar ha en rejäl skara trogna läsare också. Mycket trevligt.
 
Idag var det slut på ledigheten för Linus, och det var dags att pallra sig till skolan, efter två veckors vab och en veckas lov. Och denna veckan har de simundervisning på förmiddagen. Väldigt bra. Funderade själv på om jag skulle pallra mig till badhuset och träna lite på fredag, men i skrivande stund vet jag ju inte om vi är hemma då. Får börja med det i mån av tid nästa vecka istället.
 
Nu ikväll var det träff med hundgänget, som vanligt på måndagskvällarna, och ikväll dök en ny person upp med sin hund. Mycket trevlig snubbe med en ambull, så Disel var inte den enda yankeen som han brukar vara. Vi gick en liten runda och efter det tränade vi lite rallylydnad. Bägge mina fyrfota bestar gjorde bra ifrån sig. Började fundera på om malmöutställningen kunde vara nåt för oss, så jag får kolla upp anmälningstiden imorrn. Efter träningen blev det fika och inomhussocialisering, vilket också var mycket trevligt, dock var vi inte lika många då som på uteträningen. 9 hundar ute och 4 hundar inne, och när den femte kom hem avvek vi andra. Klockan hade blivit nästan nio. Ja, det är himla najs att kunna sitta ner och prata hund med likasinnade över en kopp thé. Nu ligger jag i sängen med en inte alls lika trevlig huvudvärk och hoppas det slår om till imorrn då det är dax för jobb.
 
Och en sak till... Waiting for the fall of Rome. The ground is shaking...
 
*over and out*

Söndag

Idag har det varit en lugn dag. Har inte gjort mycket alls, vilat och försökt bli av med muskelvärken, utan större framgång. Har funderat på tipset jag fick om att börja med yoga, men inte kommit fram till något ännu.
 
En annan sak jag kan berätta är att jag hade ett möte i torsdags, med specifika myndigheter, om en grej. En fd vän har ljugit en massa, gått bakom ryggen på mig och spridit skit till min sons pappa. Att jag skulle gå på tunga mediciner och att soc skulle plocka sonen för mig. Sen har samma person gafflat skit om min pappa och därmed försvårat processen, om det nu var så att sonen skulle plockas. Så skulle nu den här personen vilja jävlas mer, bara för att bara vara obalanserad och elak, så har rätt instans hela storyn, rakt upp och ner. De sa att det var absurt och att jag inte har något att oroa mig över och att den här personen kanske borde få lite hjälp då hon verkar väldigt obalanserad, att döma av hennes handlingar de sista månaderna.  De tyckte heller inte att jag gick på tunga mediciner eller att det var fara för min son, utan rådde mig att be henne söka hjälp, eftersom jag inte berättade hennes namn, så de vet inte vem hon är.
Men jag antar hon söker hjälp själv, eftersom allt hon gör är "för hennes barns bästa". Fast jag har svårt att se barnets bästa om modern åker på semester när barnet är så sjukt att hon inte visste om hon skulle behöva åka till sjukhuset eller inte med barnet, samma dag som resan avgick. Men jag missade nog bara nån detalj där, det var säkert för barnets bästa det också, att bli bortlämnat när det var riktigt sjukt, för att mamman behövde semester. 
 
Jaja, skönt att slippa oroa sig för att personens lögner och skitprat ska leda till något riktigt hemskt iaf, och min kurator var på samma linje, har varit med långt före den här farsen började och har följt utvecklingen och också sagt att det inte är något att oroa sig för. Sonen har det bra hos mig och jag har inte gjort något fel, och behövs det så kan kuratorn prata med soc. Och enligt soc behövs det inte, eftersom jag är en utmärkt mor till mitt barn.
 
Feels so Good!
 
*over and out*

Filmmys


Lördag och jobb

Lördag idag då. Lyckades faktiskt vila lite i förmiddags, kände att jag behövde det. Kunde äta i lugn och ro utan att må illa eller få ont i magen, och satt en stund och läste i boken Hundraåringen som klev ut genom dörren och försvann. Sen fick vi finbesök och jag och hundarna fick lift till jobbet när bilen och besöket vände kosan hemåt igen. Snällt. Och jäkligt skönt att slippa gå mer än nödvändigt i denna kylan. 
Nu blir det lite jobb och musik i lurarna och ikväll blir det filmkväll med katastroffilm, godis och mys.
 
*over and out*

Fredag

Idag blev det äntligen studiebesök gällande biologdesighnen, men tyvärr visade det sig att jag inte kan hoppa på det tåget, eftersom tiderna inte gick att lösa med mina arbetstider på jobbet. Det kändes ganska surt, för det verkade vara en jädrigt bra grej. Nåja, det dyker nog upp nåt annat snart, men fram till dess blir det lugnt. Lika bra det, så jag inte har nåt jag behöver ta ledigt ifrån nästa vecka, då jag ska iväg. Skabli skönt att komma iväg lite, även om anledningen inte är den mest optimala.! Hade varit så mycket bättre om orsaken till detta inte hade hänt. Det är svårt att ta till sig att han är borta, att vi aldrig träffas igen. Även om vi inte hade så mycket kontakt så saknar jag honom.
 
Idag har jag varit helt ur form. Jag brukar aldrig kunna sova i bilar, särskilt inte efter olyckan, men idag gjorde jag det. Sov ingenting natten till idag, det gick bara inte, och i bilen in till Kristianstad somnade jag till. Sen somnade jag sittandes i ett konferensrum under studiebesöket, och en gång till i bilen hemåt igen. Väldigt skumt, jag sover aldrig under bilresor, oavsett hur trött jag är. Väl hemma hamnade jag i sängen och skulle vila lite. Tankarna och tröttheten gick i kors, och jag dvalade lite. När jag sen tittade på klockan hade hela eftermiddagen gått. Riktigt skumt att så gott som en hel dag bara försvinner sådär. Jaja, det blir säkert bättre imorrn.
 
*over and out*

natt på muséet

Ja, det var vi på i tisdags. Museet hade kvällsjippo och Linus fick klättra på en pensionerad men fullt duglig brandbil. Stegbil för att vara exakt, med 30 meter stege. :-)
 

Bella Notte... <3

Har spenderat gårdagskvällen och natten med den jag älskar. Var helt underbart. Vad jag har saknat att duscha ihop med honom! Men vad jag inte kan förstå är att någon inte fattar att dens närvaro inte är önskvärd. Personen är svår att bli av med och tror den är tillsammans med någon som inte är tillsammans med den. Kan inte vara lätt att inte fatta det. Vi hade en toppennatt med massa mys, närhet och ömhet, och vi sov båda två väldigt bra, vilket bevisar för oss båda att det vi känner är på allvar och att vi behöver varandra. Han sa dessutom flera gånger att den andra personen bryr han sig inte om och den ska bort. Han orkar inte med den och massa scener.

herregud!

Vet inte vad man ska säga. Att önska att personen gör en format c på sig själv och sen trycker på delete all remaning files, vore ju något i hästväg faktiskt. Men men... Stor i orden och liten på jorden. Endast gudarna vet... Men snälla nornor, klipp tråden!

måndag

Varit hos mina föräldrar idag. Ringde en fd vän för att byta grejer och bli kvitt, men hon vågade inte prata eller träffa mig. Ja ja, då får bytet vänta tills hon vågar.undrar varför hon inte vågar. Det dåliga samvetet för vad hon gjort eller är hon så grundlurad att hon vägrar ta till sig att en annan person fortfarande älskar mig, och håller i halsbandet han förvarar åt mig så länge, varje dag? Jag vet inte.

Jag ljuger inte för folk iaf, och jag älskar honom också, och han har sagt att hon är ute ur bilden. Är hon nu inte det så är det ju inte vidare snällt mot henne att låta henne tro att allt är bra. Mycket tråkig situation, och han behöver tid att läka ihop. Sen har han sagt att han återkommer, eftersom det är mig han älskar, och att känslorna för mig inte kommer att försvinna. Vi får se vad som händer. Jag hoppas han får lugn och ro att reda upp livet nu.

Fredag

Fredag igen. Vad säger man? Tiden går fort, fast otroligt långsamt ändå. Idag hade jag möte. Trodde det skulle ta en timme max, som det brukar, men nä. Två och en halv timme tog det. Var faktiskt ganska trött i huvudet efter det, men vi kom fram till en del bra saker. Det bästa var en smula hopp om praktikplats inom mitt framtida yrke och diskussioner om det. Jag fick bekräftelse på att det borde borde passa mig perfekt och han tyckte jag visade att jag hade mycket drivkraft. Just nu känner jag inte det själv, men han har väl vanan inne att bedöma sånt.
Nu är det sängmys som gäller.

Trevlig dag

Började dagen med jobb och lite ärenden. Sen har det rullat på i sakta mak med sängmys och käk i trevligt sällskap. For iväg med hundarna en sväng nu ikväll och snart är det Once upon a time på tv och soffmys som gäller. Inte fel alls.
Är trött som ett halvt ålderdomshem, och hoppas att nattens sömn blir bättre än föregående natt. Hade otäcka mardrömmar igen. Men jag tror faktiskt att denna natten blir bättre. Förutsättningarna finns, kan jag säga.

Filmmys

idag är en sån där förkyld och dum dag. vi ligger med täcke och kudde i soffan och tittar på harry potter. har precis varit ute med hundarna och på så vis fått en nypa luft. blev ingen lång runda, men var skönt att komma ut en sväng.
 
senare blir det en sväng hem till vännerna för lite födelsedagsfirande och imorrn bitti blir det jobb. blä för det när man är sjuk, men är väk bara att få det gjort.

Snart sova

Har varit på hundpromenad ikväll, och det var jättemysigt att gå skogsslingan nu när snön lyser upp naturen. Spike fick gå lös en del av sträckan ihop med Egon, en jack russel. Totalt var 6 hundar och 5 hundförare med idag. Lugnt och skönt och inga incidenter.

Gårdagens kväll var mysig och trevlig, innehöll prat om framtiden, resor och bilar. Det blev lite pussande, kramande och jag fick massage. Han sa även att han älskar mig och att kontakten med henne skulle upphöra. Jag frågade hur han kände inför det, och hansvarade att nä, det kändes inget. Hon betyder inget och det är mig han älskar. Jag älskar honom också, och det kändes underbart att få ligga i sängen och mysa med honom. Så sa han att det är hans tur att bjuda på middag nästa gång. Det ser jag fram emot. Ska bli trevligt. :-)

*over and out*

Grattis Disel!

Idag fyller ena jycken sex år. Hade för mig att det var i april, en månad efter Spike, men det hade jag fel för mig. det får bli varsit ben till hundarna sen, har två liggande i skrubben, och det går inte för sig att bara ge den ene.
ikväll blir det promenad med ljungdalas hundar så jagtror att födelsedagsgrisen kommer att ha en bra dag. just nu ligger vi i sängen och myser ihop med linus, som skickades hem från skolan med magont.
 
skulle ha åkt på studiebesök i kristianstad idag, men fick precis besked om att det var inställt pga sjukdom. ganska typiskt när man ställt in sig på att åka iväg.
 

Trött som vanligt

Söndag idag. Förkyld, muskelvärk i rygg och nacke och vill helst krypa ner under täcket. Det funkar dock inte så bra att göra det, för jag ska straxt palta på mig och pulsa ner till affären om det ska bli nån middag idag. Och vi som får en middagsgäst och allt.

Har inte fått några fler skumma samtal än så länge, det är väldigt skönt, måste jag säga. Undrar vad det var för fjant som tyckte det kändes nödvändigt att ringa upp mig sådär. Jaja...

Drar mig verkligen för att gå ut. Hur kan man bara va så här mördande trött? Fast iofs så har det hänt ganska mycket grejer den sista tiden. En kusin dog i början på veckan, och självklart är det oerhört ledsamt, uppå allt annat skit som hänt. Men hans Facebooksida verkar redan vara bortplockad. Det gick snabbt måste jag säga.

Näe, dax att göra nytta...

onsdag

Onsdag idag. Sonen är hemma med magont idag med, fast han fick följa med mig till jobbet för att komma ut lite ändå.

Fick ett sms jag inte riktigt begriper, och igår kväll ringde det och det enda som hördes i luren var en tv på hög volym, alternativt att uppringaren lagt telefonen bredvid tv:n. Jag dröjde kvar och lyssnade i nästan fem minuter om det skulle höras nåt mänskligt ljud, men nej. Kollade upp numret och givetvis fanns det inte registrerat nån stans. Det hade dock förekommit i en annons om nån motorcykel.

Det skummaste var att nu ringde samma nummer igen, ungefär som att telefonen ringt upp mig av sig själv. Jag la på och ringde upp. Två signaler gick fram innan det började tuta upptaget. Jag provade igen, men med samma resultat. Två signaler och sen upptaget. Mysko.

Jaja, det händer alltid nåt skumt, varje dag. Så där lagom kul... :-/

*over and out*

Tisdag

Finns väl inte så mycket spännande att berätta om dagens aktiviteter. Varit hemma hos ett par vänner, pratat lite om en tidningsartikel om en person som gjort en del väldigt dumma saker och avslutade kvällen med lite tvmys framför Arrow, den nya serien på femman. Verkar ganska sevärd. Jag och sonen satt och mös under mammas vävda pläd och hade det gott. Inte många som har en sån fin och underbar unge som jag har.

hundpromenad

Eftersom det är måndag så blir det nu alldeles strax en promenad med Ljungdalas hundar. Har väl ingen större lust att ge mig ut, men jyckarna behöver stimulansen.

RSS 2.0