Gott nytt år

 

jahopp...

Mår illa som fasen och ont i magen. Bådar ju gott till imorrn det här... Eller inte.  Blä. Vila lite nu och sen krypa ut med hundarna. 
 
Det var iaf riktigt bra lurar jag fick tag i igår. Blev en timmes långt samtal för att pröva dom, och de fick klart godkänt.

söndag

Verkar bli en tur till Kristianstad idag. Hoppas det inte är allt för mycket folk bara. Trängsel är inte min grej. 
 
 
Kristianstad var toppen!  Fyndade lite och träffade en av mina favoritpersoner. Är ju inte så längesen vi träffades, lite innan jul, men det gör det inte mindre trevligt för det. Hittade en dragsele till jycken också, så kommer det bara snö snart så ska jag nog slippa bära hem grejerna från affären själv. Hoppas på massor med snö snart. :-)

natti

Två dagar kvar innan nyår. Fick höra att någon är sjuk, och jag håller tummar och tår för ett snabbt tillfrisknande. Vore ju väldigt trevligt om nyårsdejten var frisk nog att närvara. Fast jag känner mig inte så pigg jag heller. Ont i magen och mår illa bland annat. Nåja, det löser sig...
Nästa problem är ju vad man ska ha på sig. Får rota igenom gömmorna imorrn och se vad jag hittar. 
 
Spånade lite på en längre resa också. Andra sidan jordklotet den här gången istället för andra sidan havet. Har ingen lust att resa själv, och sällskapet måste kunna hantera fyrbensdrift utan svårigheter. Det ställer lite krav på vem man tar med sig. Men vilket jävla äventyr det blir. Ligger på planeringsstadiet, men utan planering går det inte att genomföra. 
 
Godnatt folk och fä, frälse och ofrälse.

musik å städning

Takida och stiftelsen i lurarna och stmedr lite här. vart der och väggar... Herregud vad hundarna mögar ner! 
Men snart är det så gott som kliniskt rent igen och en svag doft av badhus... 
Tiden går så mycket fortare med musik, och lurar är bra, så man inte stör alla andra så mycket.
 
"MÅSTE HELA JÄVLA NATTEN GÅ..." 
 
 
Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen, vart du än går... Och sen vill jag hålla din hand...

snart kvällsmys

Nu blir det en promenad och lite kaloriförbrukning till affären för att skaffa lite gott till filmen ikväll. Gott gott och mysbelysning, lite tända ljus och toppensällskap i soffan låter som en bra kväll tycker jag. Synd jag är så trött bara, men det löser sig. Somnar jag i soffan så är jag nog inte ensam om att göra det. Haha.
 
Bild kanske kommer senare, om jag orkar, vill säga. :-D
Hoppas alla läsare haft en bra jul med nära och kära, för det har jag haft. Och det har varit så trevligt att jag inte ens hade tid att tänka på att dokumentera julen fotografiskt.
 
Kan ju erkänna att jag aldrig trodde att en uv-lampa kunde framkalla såna hysteriska skrattanfall heller. Trodde jag skulle kissa ner mig... Ja, höjdpunkter finns där man minst anar, men lika välkommet roliga är dom för det. :-D

God Jul

 
Haft en bra jul. Mycket trevligheter, firande å goa människor. Det var fullt upp. 
Julklapparna var till belåtenhet också. Höjdarna var en liten trälåda som sonen gjort till mig, ett armband med klös i och en singer symaskin .
God mat och gott sällskap, verkligen. Och så verkar det bli lite fest på nyår dessutom. Kan bli spännande. God fortsättning på er, folk, fä, banjospelare och utomjordingar!

dumstrut på

Titeln "dummaste människan som nånsin gått i ett par skor" är visst inte helt självklar. Det finns ett par tre stycken kandidater faktiskt. 
Ganska roande, och det roar fler än mig. Delad glädje sägs ju vara dubbel glädje. Det stämmer nog. 
 
Hahaha

trevlig kväll

Pratat, skrattat och haft himla trevligt idag. Julklappsverkstan har fortsatt frenetiskt. 
Blir att sova nu, trött som ett as, och imorgon blir det riktigt stressigt med allt som ska hinnas med. Blir ju jobb också. 
 
Bjuder på en av bilderna jag tagit under dagen.
Godnatt folk och fä
 
 

:-)

Nä minsann, nu är det dax att mysa ner oss med täcke och kudde efter en väldigt trevlig kväll med julfest.
Var ett tag sedan jag hade en så trevlig kväll, och det lär nog kännas i kroppen imorgon.  
Ska bli skönt att sova nu. Nästan lika skönt som det var att plocka av mig dojjorna så fort man kom innanför ytterdörren.
 
Natti natti folk och fä!

To the moon and back...

 

Trött...

Men har ändå en ganska skön känsla i kroppen. Förhoppningsvis stannar den kvar dessutom. Och så längtar jag till fredag. Riktigt mycket, faktiskt.

Nu blir det till att försöka sova lite, blir en aslång Dag imorgon.

Minsann....

...denna kvällen blev inte så tokig trots allt. :-)
Om jag nu bara kunde sluta må pyton så hade det varit ännu bättre, men man kan inte få allt hela tiden.

missemys

Åh matte, äntligen hemma. Jag ska spinna dig i örat hela natten!!!
 
 
 
Liten katt som inte tyckte det var snällt att få vara ensam hemma över natten.>

Hm...

Haft bloggen nere ett tag och nu när jag öppnade den sa det poff och det blev drösavis med tassande här. 
Har folk inget bättre för sig än att hårdbevaka en nerstängd blogg???
 
Lite kul är det ju faktiskt. Visste inte jag hade fans. Det är ju nästan så man funderar på att ta upp skrivandet igen. Tydligen är mitt liv spännande att läsa om. Men det pågår en massa i mitt liv som inte skrivs här. Så det hade ju varit olidligt spännande om ni kände till allting. 
 
Nä, allt behöver inte berättas eller delas med alla. Vissa saker har helt enkelt inte folk med att göra, Hur nyfikna ni än är.
 
Nu blir det sova så att man kan vakna snart och se vad Sven Storm har ställt till med. Spännande. Våran julgran har redan omgrupperat sig iaf. Med belysning och allt.
 
Natti natti folk och fä.

hysteriskt roligt!