Ny blogg

Ny blogg någon annanstans. Plus lite annat nytt. Lägger ingen länk här, utan på facebook. Nån läsare här som inte har mig på facebook får messa mig om den vill fortsätta följa mig.

Anledningen till att flytta är att jag har tröttnat på att vara här och på att appen så gott som alltid kladdar från mobilen, problem med att lägga upp bilder från mobilen och lite sådant.

Tack för den här tiden och om inget oförutsett strul inträffar så ses vi på en annan plats i cyberspace...

Natt på museet

Idag var det alltså lite sportlovskul i form av Natt på museet. Såklart var vi på plats och upplevde atmosfären och såg de gamla föremålen få lite liv och gnista. Mycket trevligt och lite spännande, eftersom ett nytt program utlovades. Denna gången regnade det inte eller var ishalka, som det var sist, lite kallt var det, men inte så att man önskade sig någon annanstans. Och så klart råkade vi ju på lite kända filurer också som jag inte träffat på jättelänge, så det var kul.
 
I övrigt då?
Sonen är hängig igen, men det kanske beror på lite för mycket lanande och för lite frisk luft, och jag blir sakta men säkert bättre. Notera sakta... Ont i magen, ja, men inte riktigt lika mycket som för en vecka sedan, så det läker väl så sakteliga.
 
Idag är första dagen på hur länge som helst som jag har orkat fixa lite med projektet, och vi får se hur det blir. Demo än så länge, eller betaversion, om man så vill, men så småningom så... Det blir nog bra tror jag.

visdomsord

 

söndag

Jobbig vecka. Sjukhus, nålar och grejer. Har iaf inte lika ont längre, så det går på rätt håll tack och lov. Nu är det mest bara trötthet och matthet att slåss emot, men det blir nog bättre det med.

bilder

Satt en stund hemma hos en kompis igår och snackade om allt och ingenting. Även om bilder. Om vad som var bra respektive mindre bra bilder. Det fick mig att fundera lite.
 
Vad är en porrbild, sensuell bild eller sexig bild? Vad är en vanlig bild? Kan en bild vara flera olika saker?
Vad är naket och inte naket? Om samma mängd hud visas på två olika bilder men miljön är olika, är det då samma slags bild?
 
Vad är okej och inte okej?
 
En random strandbild är oftast okej. Även om det visas så gott som hela nakna kroppen. En bild i skumt ljus blir mer mystisk ochdärför mindre okej. Mer mot det porriga eller sexiga hållet.
 
Alltså spelar miljön en stor roll. Det som är omkring. Inte bara objektet. Samma fruktkorg, olika rum, inte samma bild.
 
Ansikte eller inte ansikte?
Tja, det beror väl på resten av det synliga. Och om man kan stå för det eller inte. Det handlar ju mycket om att visa sig själv men inte vem man är. Via omvägar eller rakt på.
 
Så som jag ser det personligen, är något som ändå kan beskådas på stranden en fin sommardag inte särskilt speciellt.
Det kan vara fint eller fult att titta på men är ändå synligt för alla.
 
Så finns det sådant som kanske inte beskådas så ofta på vanliga stränder, utan snarare nudiststränderna. Upp till tycke och smak om vad som är fint och fult. Men de flesta är nog överens om att de privata delarna är just privata och inte bör visas hur som helst.
 
Men är det då så illa med offentlighetsprincipen från den vanliga badstranden fast med annan bakgrund än sand och vatten?
 
Bjuder på den här. Visar ingenting som inte redan syns en dag på playan. Vad är så farligt med en sån här bild? Om man tänker efter lite alltså. Bakgrunden. Handduken. Vetskapen om att det bara är en handduk. Men... Vetskapen om nånting gör det till något annat. Intressant. Är det alltså inte bilden i sig som kan väcka anstöt eller intresse, utan något som ligger utanför bildens ramar, i folks tankar istället? Men är det verkligen en olämplig bild trots att den inte visar ett skvatt av kroppens ytterst privata delar? Eller beror det på var den hamnar, vilket forum och i vilket syfte den hamnat där? Jag vet inte... Ordet är fritt.

kvällshumor

Är man trött och lite sliten så krävs det inte alltid jättegrejer för attman ska bli fnissig och tycka fånigheter är ganska kul. Fick nys om en jättekul grej nyss, och skrattade så jag fick ännu mer ont i magen! 
Är inte mannens doningar tillräckliga? Tja, skaffa en dildo så du blir ordentligt tillfredsställd. Varför inte en DP? Eller en i varje hål? Blir det inte tillräckligt mycket sex? Get a dildo... Eller tänder han inte på dig? Är den lite blyg? Vill den inte leka med dig? Köp en dildo.
 
Signalerar inte det ganska tydligt att det finns vissa uppenbara brister i sexlivet, eller någons fysiska otillräcklighet? Taskigt läge för den som blir ersatt med en dildo . Måste kännas ganska trist. Men man har ju hört om killar som föredrar tvåan för att ettan är för slapp på partnern.
Så man kan ju vända på det också. Vem är otillräcklig? Han eller hon? Är han för liten eller hon för slapp? vem ska ha pappkassen på huvudet?
 
Tja, därom tvistar de lärda...
 
Riktigt skönt att inte ha några såna problem. Jajamensan.
 
Godnatt folk och fä, träsktroll och guldmedaljörer!

perfekt liv?

Funderade på en sak. Ni vet dom som hävdar att allt är så bra och toppen? Ja, precis, dom som hela tiden måste bräcka andra med nyare bil, smartare telefon, större pool, grönare gräsmatta etc.
Varför vänder dom då inte på gardinerna också så att den fina sidan syns utåt???

ja jisses!

Då var extrabarnet hämtat och jag kan pusta ut och vila lite. Det blev faktiskt lite vettigt gjort ändå, trots allt. Och så plockade vi fram målarlådan. Inte målat på år och dag, men det är nog som att cykla... Blev rätt bra faktiskt. Passar på att vila lite i sängen en stund innan tvättmaskinen är klar. Grymt skönt kan jag säga. Lite smått ont i magen, så ligga och vila var behövligt. Eftersom berget av ren tvätt nu är omhändertaget så upptäckte jag att det fanns ju en soffa där... När maskinen är klar och tvätten hängd så blir det till att sätta mig där och filura lite på lite pyssel jag har att göra. Och kanske titta på nån film eller nåt. Har ingen vidare ork att röra på mig för mycket nu.
 

barnvakt

Jepp. Då var man barnvakt åt en liten grabb som inte kan gå till skolan idag. Hyfsat frisk men de har ju den där kräkregeln. Tja, idag hade jag ju inget bortavarande jobb planerat, så det passar ju bra med lite sällskap över dagen, och ingen av päronen behöver vabba. Får se hur mycket vettigt som blir gjort idag, men lite måste ju tvättas och kläder som ska vikas och läggas in. Shit alltså, behöver verkligen tvätta! Har bara stringtrosor kvar i lådan. Blir nog bra detta med. Men trött som en gnu, och hade tyckt det vore skönt att lägga mig en stund igen. Men det går ju inte när man har ungar att se till.

Trött...

Kristianstad igår, och Kristianstad idag... Himla flängande, och mer lär det bli. Men men, det blir nog bra till slut. Nästan färdig med ett av mina projekt, och med tanke på hur trött jag är så blir det inget mer vettigt gjort idag. Särskilt inte som det är upp fy svinskit tidigt imorgon igen. Nu blir det till att joina i soffan och titta lite på Vin Diesel en stund innan ögonen sluter sig... Godnatt folk och fä, patrask och filurer!

Epic fail

Hahaha! Busted! Att folk orkar hålla på så.

en dag i kylan