Utflykt idag

Det blev en dag i Vedema. Lite smått kallt och blött, men gott humör och låg humor. Vatten och is överallt, men ingen snö. Dessutom "regnade" det från träden ganska rejält. Jaja, vad är lite regn för en viking, försökte vi intala oss och stämningen var god. Korven blev lagom bränd och krabbelurerna samma där. :-)



Spike som fick följa med, insvept i sitt fina täcke, övervakade mycket noga grillningen så att allt gick rätt och riktigt till, och så att inget som tappades gick till spillo.




Eftersom jag är så fruktansvärt övertrött så ska vi inte ens beskriva den otroligt urkassa och låga men vansinnigt roliga humorn vi hade på hemvägen heller. Ju tröttare man blir desto sämre humor har man, eller är jag ensam om att tycka så?

Vi hade tänkt att ta oss upp för åsen och grilla där, men efter en snabb blick på vägen upp samt avsaknad av terrängfordon med spikdäck insåg vi att lilla volvon inte skulle klara det. Vore synd att knäcka självförtroendet på den lilla gråa bilen, så den fick snyggt och fint slira in på den vanliga parkeringen istället.

En trevlig eftermiddag, stundtals med skrattanfall så man nästan kiknade.

*over and out*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0