Måndag

Vilket toppenväder det har varit idag, och nu ikväll var det helt grymt att vara ute och spatsera med jyckarna. Synd bara att Disel och Spike drog som idioter så jag vred till knät igen. Men men, shit happens...
12 hundar tror jag det var idag, varav två nya. Trevligt. Och eftersom några av oss ibland byter hundar med varandra så blev det att jag fick gå och mysa schäfer en stund. En enda stor trams är vad han är, och faktiskt ganska mysig att gå med.
 
Efter promenaden blev det fika, och jag slank upp för att hämta tilltugget. Tja, blev lite misslyckat, men fullt ätbart, med sked iof. Haha. Får finslipa tekniken lite grann där känner jag, så att det inte blir samma sak nästa måndag. Äh, löser sig.
Under tiden vi fikade så fick hundarna sitta uppbundna och titta på, men en viss amstaff tyckte att vaktmästaren inte skötte häckarna ordentligt, så han gav sig på att tukta häcken lite. Eller snarare likvidera den, slita sönder den och försäkra sig om att den var riktigt död och inte kunde angripa någon igen.
De andra jyckarna var lite smartare än så, och fattade att häcken var ofarlig från första början och satt eller låg för det mesta tyst och snällt.
 
 

Här ovan har vi Yoxen, Spike och Steffi som funderar på varför de inte får smaka på våran fika.
 
Sen såg jag en kul bild, eftersom dagens och gårdagens väder leder tankarna på att det snart är Beach -13... :-D Kanske dags att komma i form snart eller?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0