Onsdag

Då var denna onsdag snart slut den med. Hänt idag? Inte så mycket spännande grejer... Tog en längre skogspromenad nu ikväll, vilket var hur skönt som helst. Bra med hundar, man kan skylla på att man måste gå ut en längre runda när man känner för att bara vara en stund. Fast knät tyckte inte samma sak, så det fick bli en paus, sittande på en bänk och vila lite innan vi fortsatte.
 
Vädret idag alltså... Så underbart. Fast det har väl hela landet noterat vid det här laget. Haha. Och sonen har varit ute större delen av dagen han med. Inte undra på att han var så trött när han la sig. Och så blev det väldigt sent för honom igår kväll också, då han inte ville lägga sig innan filmen han tittade på var slut. Halv tolv lyckades jag få honom att stänga av den fördömda tv'n... Men han var pigg och glad i morse ändå. Om hans morgonpigghet kunde smitta av sig lite så hade det varit mycket bra.
 
 
 
 
Och en kommentar till ovanstående text... Har vissa väl flippat, blir de aldrig normala igen, utan fortsätter vara totalt utflippade. Ganska hemskt ändå, men det är kanske nåt fel i ledningscentralen, eller nån större härdsmälta. Eller felaktiga råvaror i tillverkningsprocessen. Och inga garantier finns det heller att få. Livet är inte lätt alla gånger...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0