Sötnos!

Linus var ju bara tvungen att prova mammas inlines, och rejsade runt en hel del här hemma. De var bara liiite för stora, men eftersom färgen var ganska bra så kunde han ju få dom sen när han vuxit i dom?
 
Haha, jo, vi kan väl turas om lite grann, eller så får han ett par egna när han fyller år. Är så hopplöst med skodon till växande barn... Det blir för litet alldeles för fort tycker jag, men det är väl bara att gilla läget. Liten blir stor.
 
 
Vi poppade popcorn och skulle titta på film, men så somnade lillungen. Stackarn var trött. Det är jobbigt med helg. Man vaknar så tidigt då. Eller nåt. Har inte riktigt förstått varför ungar alltid vaknar så tidigt när de inte behöver det. Men han är ganska morgonpigg av sig, och verkar inte behöva sova så mycket, för oavsett hur sent han lägger sig, så vaknar han ändå alltid tidigt.
 
Och soffpotatisen Disel gick och la sig att sova i buren ikväll igen. Har han slagit i huvudet? Man börjar fundera... Och katten har velat ligga och sova bredvid mig varje natt i snart en vecka nu också. Har han också slagit i huvudet nånstans? Han och Disel har kanske skallat varandra...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0