Tisdag och regnigt värre

Jävla skitväder idag. Kallt, blåsigt, regnigt, åskigt och lite sol nån gång ibland. Så det har fått bli en pysseldag istället. Diskat och städat lite grann, men det behövs lite mera städning och sortering av grejor känner jag. Dax att rensa ut bland skräpet nu. Varför samlar man på sig så mycket skit? Till och med sonen har rensat lite bland sina grejer, även om det inte blev så mycket mer än en kasse han kunde rensa ut idag. Men mer kommer.
 
Så blev det äntligen uppehåll och vi vågade oss på att ta en skogspromenad med jyckarna. Givetvis öppnar sig himlen och vattnet bara stiger och stiger på vägarna. Hinner inte rinna undan. Så blöt in på bara skinnet och med några mycket ynkliga hundar simmade vi hemåt. Nästan iallafall. In, byta kläder och skor, lämna hundarna och iväg till en kompis för en stor kopp te att värma upp oss med.
 
Vad vi kom på idag är att det luktar faktiskt väldigt gott i skogen när det regnar, björnbären är klara att plockas, och fy fan vad man känner sig duktig när man kommer in igen efter en promenad i busväder. Riktigt skönt att krypa ner i soffan med en kopp te och snacka lite skit.
 
Hinner knappt komma hem förrän en annan kompis hör av sig och behöver terapisamtal för att han är ledsen. Ibland undrar jag om folk är ute efter vänskap eller en terapeut. Men det är bara att bita sig i tungan och hjälpa den stackaren få ordning och reda på tankarna och argumenten. Vi har nu kommit fram till att svenska tjejer är skit, och att engelskor och danskor är bättre. Så det blir nog bra detta med om en stund. Är väl bra man kan vara någon till lite hjälp i alla fall.
 
Imorgon blir det jobb och möte, och lite annat att pilla med, och förhoppningsvis en raid ut i naturen och plocka lite björnbär. Är väldigt sugen på paj med vaniljsås...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0