Gött!

Blir snart till att ta en promenad med doggarna, och sen kanske lite middag. Sen blir det fasen till att böka ner oss i sängen och titta på film och trycka i oss massa godis. Har massa film att kolla på, helt suveränt detta ju. Sömnlösa nätter kommer hädanefter tillbringas med att titta på film, om inga bättre alternativ erbjuds så klart. Fast en vecka i månaden så är ju filmalternativet ganska oslagbart. *host host*
Och på lördag blir det hem till päronen och äta påskmiddag. Får se om man blir kvar där eller om det händer något roligare nån annanstans. Spela lite biljard lär det väl bli oavsett, och om knät vill samarbeta så blir det en längre promenad dessutom, i gott sällskap. Och så fort knäet och vädret tillåter det, ska jag ta mig en långpromenad runt sjön också, det är alldeles för länge sedan sist.
 
Om solskenet kan få komma fram på allvar snart... Blir väl en strålande fin dag när vi ska på föreläsning, bara för att det lika bra hade kunnat regna den dagen. Men men...  Strunt samma. Vi kommer ju att bli ett stort och glatt gäng iaf, och det ska bli jättekul och lärorikt. Ämnet är aggressiva hundar, och det kan knappast skada att lära sig mer om det. Det har man alltid nytta av.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0