Hundväder för promenaden

några måsten gjorda. Känns rätt skönt. Några fler måsten kvar, men det får bli en annan dag. Förutom lite städning. Bäst att passa på när schnauzern inte är hemma, så slipper han oroas av dammsugaren.
 
Sen är det måndagspromenaden med Ljungdalas Hundar. Attans mög att vädret ska vara så ruskigt nu när vi ska få besök av lokalpressen. Sen får vi se vilken dag man kan läsa om oss i tidningen. Om nu reportern vågar sig ut i blåsten, vill säga. Man ska nog inte räkna med det. Är så typiskt att vädret ska vara så här... Varmare och lite sol hade varit mer inbjudande, så kanske några nya medlemmar vågar sig hit och joina oss efter att ha läst om oss. Gruppen växer ju så sakteliga, och snart är det dessutom väder för att ta med kaffetermosen och avsluta varje promenad i det fria över en fika. Nu under vintern har man ju inte direkt haft lust att sitta stilla utomhus mer än nödvändigt.
 
Hoppas det blir högt deltagarantal ikväll nu bara, vädret till trots.
Har du som läser det här hund, och inget vettigt för dig ikväll, så kom förbi. Vi samlas vid Mötesplats Ljungdala kl 18. Det kostar gratis, och många skratt utlovas, oavsett väderlek.
 
Ses vi där?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0